FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

28.09.2009 21:13

Lesió greu de Sobregrau

Jaume Marcet


Jaume Sobregrau pot estar més de mig any de baixa després de confirmar-se que el lateral dret del Barça Atlètic té un trencament al lligament encreuat anterior del genoll dret.


Luis Enrique perd una de les seves peces fonamentals per als propers mesos. Jaume Sobregrau va topar amb Tarradellas al minut 9 del partit a Sant Andreu i va haver de ser substituït per Rueda.

Lesió fatal

Després de sotmetre’s a diferents proves, el diagnòstic mèdic no admet dubtes, Sobregrau té un trencament al lligament encreuat anterior del genoll dret. La lesió necessita intervenció quirúrgica però no pot ser immediata perquè cal refredar el genoll perquè hi hagut un patiment al genoll sobreafegit. Entre dues a quatre setmanes, el jugador serà sotmès a un període de fisioteràpia inflamatòria per deixar el genoll en condicions òptimes per a la intervenció. Un cop se l'operi se sabrà el temps de baixa exacte però s'espera que estigui un mínim de sis mesos lluny dels terrenys de joc. 

Retorn als orígens

Aquest estiu Jaume Sobregrau ha tornat al futbol base del Barça després de quatre temporades en què havia jugat als filials del Cadis, l’Albacete i el Nàstic. El seu últim equip abans de tornar al Barça va ser l’Osca, de la Segona Divisió A. Entre l’any 96 i el 2004 Sobregrau va actuar a les categories inferiors blaugrana.
Lesió greu de Sobregrau
Titular en tots els partits
En aquest inici de Lliga Jaume Sobregrau ha estat sempre titular. El lateral dret és l’únic jugador del filial que ha format part de tots els onzes inicials de Luis Enrique i només ha estat substituït al camp del Sant Andreu després de lesionar-se. En els altres cinc partits va completar els 90 minuts de joc. Sobregrau havia rebut, fins ara, dues targetes grogues.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana