F. Base

27.09.2009 14:12

Dos golassos d’Elvis, insuficients (3-2)

Jaume Marcet / Anna Segura

El Barça Atlètic ha caigut derrotat al Narcís Sala davant el Sant Andreu en un partit en què el més just hauria estat un empat. El millor del duel han estat els dos grans gols que ha fet el davanter del Barça Elvis.

Els homes de Luis Enrique no han pogut emportar-se els tres punts del camp del Sant Andreu, el Narcís Sala, tot i que han treballat per sumar un punt com a mínim. Però la mala fortuna a la segona part i el gol de l’exblaugrana Lanzarote han acabat decantant el partit a favor del conjunt quadribarrat.

El Sant Andreu més fort

La primera part ha estat de clar domini del Sant Andreu. L’equip entrenat per Natxo González ha estat més fort a dalt, i amb pilotes llargues i passades en profunditat ha tancat el Barça Atlètic al darrere.

En el minut 9 Luis Enrique ha tingut el primer contratemps quan Jaume Sobregrau s'ha lesionat i ha estat substituït per Rueda.

Primera perla d’Elvis

Però a mesura que passaven els minuts el filial barcelonista ha anat recuperant el domini de la pilota. I en el minut 21 de la primera part el Barça Atlètic ha obert el marcador gràcies a un golàs d’Elvis. El davanter blaugrana ha xutat una pilota des d’una distància de 35 metres i l’esfèrica ha entrat per l’escaire sense que el porter Morales pogués fer res per aturar-la.

Reacció ràpida dels quadribarrats

2009-09-27_SANT_ANDREU_-_FCB_ATLETIC_001.JPGPerò sense gaire temps per assaborir el gol d’Elvis, el Sant Andreu ha reaccionat i ha empatat 30 segons més tard. Keko ha aprofitat un rebot de la defensa del Barça per empatar en el minut 22. Amb aquest gol el Sant Andreu ha millorat el seu joc. I després que el porter del filial Miño salvés el segon en diverses ocasions, finalment els locals han aconseguit marcar en el minut 41. Amb el Barça Atlètic tancat, Fran Piera ha fet una centrada des de la dreta que ha rematat Mayor dins l’àrea, amb tanta mala sort que ha rebotat en Armando i la pilota ha acabat entrant al fons de la porteria blaugrana.

Millora dels de Luis Enrique

A la segona part, tot i anar per sota en el marcador, el Barça Atlètic ha sortit a totes. La primera aproximació blaugrana ha arribat en el minut 3, després de la represa amb una rematada de cap de Benítez. En el 9, Edu Oriol ha rebut una passada de Muniesa i, quan estava tot sol, el porter Morales ha desfet el perill.

Elvis, de nou

I a la tercera ha arribat la vençuda. Al minut 59, Elvis ha tornat a fer de les seves i després de dos dríblings, i quan ja no tenia angle, ha xutat al primer pal sorprenent el porter del Sant Andreu.

Cinc minuts més tard, Jonathan Soriano ha tingut una bona ocasió per avançar els blaugranes però la seva rematada amb el cap l’ha tornat a salvar Morales.

Lanzarote decideix

2009-09-27_SANT_ANDREU_-_FCB_ATLETIC_008.JPGPerò l’exblaugrana Manolo Lanzarote ha acabat decidint el partit. En el minut 69, tot just quan acabava d’entrar al terreny de joc substituint Fran Piera, Lanzarote ha fet el gol de la victòria. Precisament, aquest mateix jugador ja va decidir la temporada passada el partit entre el Sant Andreu i el Barça Atlètic en marcar l’únic gol del matx.

Amb el marcador en contra, els homes de Luis Enrique han arriscat i s’han situat amb quatre davanters. Tot i les oportunitats que han tingut per empatar finalment els tres punts s’han quedat al Narcís Sala.

La fitxa
Sant Andreu, 3
Barça Atlètic, 2

Sant Andreu:
Morales, Grima, Amarilla, Rueda, Pons (Dani Martí, m.62), Fran Piera (Lanzarote, m.69) , Bueno, Abraham, Máyor (Marcos, m.80), Keko i Tarradellas.

Barça Atlètic: Miño, Sobregrau (Rueda, m.54), Bartra, Armando (Nolito, m.81), Benítez, Muniesa, Edu Oriol, Jonathan dos Santos, Soriano (Gai, m.65), Sergi Roberto i Elvis.

Gols: 0-1 Elvis (21’), 1-1 Keko (22’), 2-1 Máyor (41’), 2-2 Elvis (59’), 3-2 Lanzarote (69’).

Àrbitre: Sánchez Ramos.