26.09.2009 09:01

Fontàs comença amb golejada (8-0)

La selecció espanyola sub-20 va començar el Mundial amb golejada contra el dèbil combinat d’Haití. El jugador del Barça Atlètic Andreu Fontàs va disputar els 90 minuts, mentre que Oriol Romeu, sancionat, no va jugar.

Els jugadors de Milla no podien començar millor la seva participació al Mundial sub-20. Un ritme trepidant des de l’inici per part dels jugadors espanyols va sentenciar ben aviat els contraris, ja que al minut 17 de partit el resultat era de 3-0. N’sue, abans d’arribar al descans, encara va tenir temps de marcar el quart. El blaugrana Andreu Fontàs va disputar tot l’enfrontament formant parella a l’eix de la defensa amb el seu excompany al Barça Atlètic la temporada passada, Alberto Botía.

Quatre gols més a la represa

Si algú podia pensar que la selecció espanyola es relaxaria donant el resultat de la primera part per bo s’equivoca, ja que els motors no van parar de funcionar fins a fabricar quatre gols més. Kike, en dues ocasions, Fran Mérida i Ander Herrera van ser els autors dels gols.

Nigèria, el pròxim rival
Després de la golejada a Haití, els de Milla s’enfronten el proper dilluns, a les 16.00 hores, a la selecció de Nigèria, que tot i perdre contra Veneçuela en el seu debut és una de les seleccions més fortes del campionat.