Futbol Base

23.09.2009 20:26

Dos punts volen del Mini (1-1)

El Barça Atlètic ha vist com dos punts viatjaven cap a Dénia després d’anar guanyant durant tot el partit. Un gol de Jorge en temps afegit ha esvaït totes les opcions de victòria local.

Els de Luis Enrique han deixat escapar dos punts a casa després de l’empat a 1 contra el Dénia, el segon classificat. Un penal comès sobre Elvis d’Aceiton que ha transformat Jonathan Soriano donava avantatge als blaugrana. En temps afegit, Jorge ha aconseguit empatar el partit.

El gol de Soriano anima la primera part

2009-09-23_FCB_ATLETIC_-_DENIA_014.JPGEl gol de Jonathan Soriano al minut 31 gràcies a un llançament des dels onze metres, ha animat una primera part sense ocasions de gol. El de Luis Enrique han sabut imposar-se en la possessió de pilota però els ha faltat profunditat a l’hora d’arribar a la porteria del Dènia.

Jorge roba dos punts del Mini

2009-09-23_FCB_ATLETIC_-_DENIA_009.JPGQuan tot semblava que l’ 1 a 0 ja no variaria, una assistència de Borja l’ha aprofitat Jorge per marcar a plaer el gol de l’empat en temps afegit. El jugador del Dénia, amb la seva diana ha provocat que dos punts marxessin del Miniestadi quan ja eren al sac.

El Barça Atlètic, malgrat la derrota, segueix sumant punts a la Segona Divisió B i ja n’acumula cinc, tants com partits ha disputat aquesta temporada.