FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Juvenil A

23.09.2009 12:27

Isaac Cuenca torna a casa amb força

Jaume Marcet


Isaac Cuenca ha tornat als equips inferiors del Barça quatre anys després que ell mateix demanés canviar de club. L’actual mitjapunta del Juvenil A blaugrana ha actuat en les últimes quatre temporades al Reus i la Damm.


No és habitual que un jugador de les categories inferiors del Barça demani canviar de club.
Però va ser el cas d’Isaac Cuenca a l’any 2005, conscient que el seu rendiment no era l’òptim. Isaac va preferir llavors marxar al Reus, l’equip de la seva ciutat, per continuar creixent com a futbolista. En aquella època els tècnics del club valoraven la seva imaginació i joc creatiu, però advertien que pel seu escàs desenvolupament físic tenia problemes per competir.
Després de tres anys al conjunt del Baix Camp Isaac va retornar la temporada 2008/09 a Barcelona per jugar amb la Damm. El seu gran rendiment al club cerveser va convèncer els tècnics del Barça per repescar-lo i formar part del Juvenil A de García Pimienta.

La il•lusió d’un jove mitjapunta

ISAAC_2003_II.jpgIsaac Cuenca va ser protagonista l’any 2004 al programa de Barça TV ‘Promeses’ d’un reportatge on l’aleshores jugador de l’Infantil B es presentava a l’audiència blaugrana: “Tinc 13 anys i en fa dos que estic aquí, sóc un mitjapunta que l’entrenador em demana que treballi per l’equip, necessito millorar el meu joc aeri”.

Un retorn amb èxit

Isaac_2009.jpgDesprés de desenvolupar-se físicament i millorar també en altres aspectes del joc, Isaac ha tornat amb ganes al club de la seva vida. En un nou reportatge per al programa ‘Promeses’ de Barça TV, Isaac ha explicat el seu retorn: “Ara fa quatre anys no em sentia bé com a jugador i vaig decidir marxar, però quan vaig saber l’interès del club perquè tornés vaig endur-me una gran alegria”. El mitjapunta del Juvenil A, autor de dos gols al camp del Terrassa, confessa: “He tornat al club de la meva vida amb ganes de fer grans coses i fer-ho millor que en el passat”.
Isaac Cuenca torna a casa amb força
Una gran generació
Isaac Cuenca va coincidir a les categories inferiors amb jugadors com Gai Assulin, Thiago (Barça Atlètic) Pacheco (Liverpool) o alltres jugadors com Rochina, Bartra o Montoya, amb qui ara torna a compartir vestidor al Juvenil A.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana