F. Base - Barça Atlètic

20.09.2009 14:19

El primer triomf arriba a Gavà (1-3)

Jaume Marcet / Roger Bogunyà

El Barça Atlètic ha sumat a Gavà la primera victòria de la temporada. Soriano i Gai no només han estat els golejadors, sinó també els jugadors més decisius d’un Barça que millora dia a dia.

El que s’ha jugat a Gavà ha estat un partit força equilibrat fins al minut 78, moment en què el defensa del Gavà Socías -que ja s'havia fet un autogol a l'inici- ha comès un penal que li ha costat l’expulsió i l’1-3 en contra del seu equip. Fins aquell instant, el matx havia tingut ocasions per a tots dos equips, però amb més definició per part blaugrana. Gai ha estat un malson constant per als rivals des de la banda dreta, mentre que Soriano ha estat l’home gol que ha tancat el marcador.

Dues arribades, dos gols

El partit ha començat amb gols. En la primera aproximació del Barça ha arribat el 0-1, obra de Socías en pròpia porta, després d'una bona jugada de Gai per la dreta. Precisament l’israelià ha estat el millor dels blaugranes en aquest inici, portant sempre perill en les seves incursions per la banda dreta. Ha estat el Gavà, però, també en la seva primera arribada, el que ha anivellat el marcador en el minut 9. El gol, de cap de Guerrero, ha nascut a les botes de Quino, que ha centrat des de banda dreta.

Més ocasions

Amb l’1-1 el matx s’ha agafat un respir. Només quant a gols, perquè les ocasions han continuat apareixent en una àrea  i una altra. A Manteca li han anul·lat un gol per fora de joc, mentre que Elvis i Jonathan han amenaçat la porteria de Marcos. Però la nota de qualitat, poc abans de la mitja part, l’ha posat Muniesa, que s’ha afegit a l’atac en una jugada individual que no ha pogut culminar Soriano que, forçat, ha rematat desviat.

Pal del Gavà, gol del Barça

La fortuna s’ha aliat amb els de Luis Enrique a la segona part. Després d’un avís de Soriano, Manteca ha disposat de la millor ocasió per als locals, amb una rematada que s’ha estavellat al travesser. En canvi, més sort han tingut els blaugranes, que en el minut 66 han fet l’1-2. Gai, de nou incisiu des de la banda dreta, ha sorprès Marcos amb una centrada-xut que ha desviat un defensa visitant.

Penal, expulsió i 1-3

El Barça no en tenia prou i, en el minut 78, Socías ha refusat una acció amb la mà, cosa que li ha costat l’expulsió i un penal en contra. Soriano ha estat l’encarregat de transformar-lo i garantir la primera victòria dels de Luis Enrique aquesta temporada. Gavà era blaugrana.
LA FITXA
Gavà, 1
Barça Atlètic, 3

Gavà: Marcos, Javier, Alfred, Socías, Iglesias, Quino (Oscar García, min 67), Patricio, Manteca, Guerrero (Herrera, min 50), Raúl i Marc Pérez (Sanou, min 85).

Barça Atlètic: Oier, Sobregrau, Benítez (Espasandín, 75), Armando, Muniesa, Jonathan, Luque (Sergi Roberto, min 45), Ilie, Gai (Nolito, min 84), Soriano i Elvis.

Gols: 0-1, Socías (en pròpia porta, min 3); 1-1, Guerrero (min 9); 1-2, Gai (min 66); 1-3, Soriano (pen, min 78)

Àrbitre: Leo Ollo.