Futbol Base-Juvenils

19.09.2009 20:52

Cuenca i Etock, decisius

Jaume Marcet

Els juvenils del Barça compten les jornades per victòries. A la segona jornada de Lliga el Juvenil A ha guanyat (0-2) al camp del Terrassa, mentre que l’Europa ha perdut (3-1) contra el Juvenil B de Sergi Barjuan.

El Juvenil A s’ha enfrontat al Terrassa en un partit clarament dominat pels blaugranes de principi a fi (0-2). El Barça ha mantingut la possessió de la pilota des dels primers minuts i ha buscat el gol amb determinació.

Isaac Cuenca, bigolejador

2009-09-13_JUVENIL_A10.JPGIsaac Cuenca ha marcat un gol al minut 14 des de dins l’àrea (0-1) i Rubén Rochina ha disposat de grans oportunitats però sense sort. A la segona part els nois de Garcia Pimienta han buscat el gol de la tranquil·litat, que ha arribat al minut 35 amb el segon gol de Cuenca gràcies a una gran passada de Rochina (0-2). El Terrassa pràcticament no ha tingut cap oportunitat de col•locar la pilota entre els tres pals. Tercera victòria del Juvenil A i la porteria continua a zero.

Etock, dos gols més

Segona jornada de Lliga pel Juvenil B i segon triomf a la competició, en aquest cas davant l’Europa (3-1). L’equip entrenat per Sergi Barjuan ha tingut una primera part difícil en la qual l’Europa ha volgut practicar un joc d’home a home molt fort físicament i amb un joc molt tancat. Tot i així, el Barça s’ha pogut avançar en el marcador al quart d'hora del segon temps gràcies a un golàs d’Etock, que ha engaltat un xut amb la dreta de manera impecable. Una acció oportunista d’Ella semblava deixar sentenciat el partit, però Blasco escurçava diferències a cinc minuts per al final. Les esperances de l’Europa s’han esvaït molt ràpidament ja que Etock, un minut després, ha transformat un penal que havia provocat Ella.
Montoya i Dalmau, junts
Martín Montoya i Albert Dalmau, dos dels jugadors que van ser convocats per a la primera fase de la pretemporada pel primer equip, han tornat a jugar plegats al Juvenil A. Tot i que tots dos jugadors actuen habitualment en la posició de lateral dret, Dalmau ha actuat a Terrassa de ‘7’ mentre que Montoya s’ha mantingut de ‘2’. En la primera jornada a Mallorca, va ser Dalmau qui va realitzar funcions de lateral i Montoya d’extrem.