FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

18.09.2009 19:42

L’Escola de Tecnificació, el millor complement

Jaume Marcet


Les classes de reforç de futbol que organitza la FCB Escola han començat aquest divendres als camps annexes al Miniestadi. De moment s’hi han apuntat 150 nois i noies però encara resten trenta places disponibles.


“Són el complement perfecte per als nois que volen perfeccionar les seves habilitats futbolístiques”. Així ha definit el director de la FCB Escola Julio Alberto, a Barça TV, les classes de futbol que s’imparteixen cada divendres a la tarda als camps annexes al Miniestadi.

2009-09-18_ESCOLA_TECNIFICACIO_010.JPGL’Escola de Tecnificació ha iniciat aquest divendres la sisena temporada de vida amb força per continuar sent un complement perfecte per als nois d’entre 6 i 16 anys que juguen a la FCB Escola, en altres clubs o escoles del país.

Encara hi ha places lliures

2009-09-18_ESCOLA_TECNIFICACIO_014.JPG150 nois i noies ja s’han apuntat a l’Escola de Tecnificació, però encara resten trenta places per complementar els grups que s’hi organitzen.

El termini d’inscripció finalitzarà quan s’arribi a la xifra de 180 alumnes, una xifra que els responsables de l’Escola de Tecnificació esperen aconseguir en breu.

Classes de reforç

2009-09-18_ESCOLA_TECNIFICACIO_009.JPGDividits en dos torns (17.30-19.00 hores i 19.00-20.30hores), tots els alumnes reben indicacions i consells dels tècnics de la FCB Escola per a la millora individual com a futbolistes.

L’exjugador del FC Barcelona i ara màxim responsable de la FCB Escola, Julio Alberto, observa millores constants en els seus alumnes: ”Els nens en aquestes edats són com esponges i assimilen conceptes molt ràpid, no cal esperar al final del curs per observar millores evidents”.
L’Escola de Tecnificació, el millor complement
Noves seus
L’Escola de Tecnificació del Barça no funciona només a Barcelona i Catalunya. A l’Aragó hi ha tres seus, a Monzón, Caspe i Saragossa. A Catalunya aquesta temporada s’obriran dos noves seus més a Olot i Tordera.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana