FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

18.09.2009 17:36

“Hem de corregir errades”

Jaume Marcet


El cos tècnic del Barça Atlètic ha treballat durant tota la setmana per millorar les “errades” comeses en els tres primers partits de Lliga. El filial buscarà a La Bóbila, al camp del Gavà, el primer triomf de la temporada.


Un punt en només tres jornades i cinc baixes per a Gavà (diumenge 12 h) dibuixen un panorama complicat per remuntar el que fins ara és un inici de temporada irregular del filial.

Treballar per millorar

2009-09-18_ENTRENO_28.JPG“Durant aquests dies hem recuperat l’ànim i treballat per corregir errades”: Aquesta és la recepta que ha explicat a Barça TV Joan Barbarà per encetar una ratxa de victòries necessària per “recuperar la confiança, en un grup com el nostre és fonamental guanyar perquè la moral dels jugadors estigui alta i el rendiment no minvi”.

Sense excuses per les baixes

El cos tècnic del filial blaugrana no s’amarga ni per les baixes per sanció (Rueda), lesió (Thiago i Benja) ni per participar al Mundial sub-20: “Som conscients que les lesions poden arribar i que quan hi ha campionats internacionals sempre poden seleccionar-nos jugadors”, ha comentat Barbarà.
“Hem de corregir errades”
Un Gavà sense Toni Llebaría
Després de dinou anys al càrrec, Toni Llebaría ja no és l’entrenador del Gavà. El conjunt del Baix Llobregat l’entrena en l’actualitat Jaume Bonet. El Gavà, tretzè amb 2 punts, va empatar en l’última jornada de Lliga al camp del Badalona (3-3).

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana