FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Juvenil B

14.09.2009 14:43

“Els jugadors t'ho fan fàcil”

Jaume Marcet


Sergi Barjuan va acabar molt satisfet del seu debut oficial a la banqueta del Juvenil B. El de les Franqueses destaca “el treball i l’actitud” dels seus jugadors en el triomf contra el Sant Andreu.


“A punt d'agafar una taquicàrdia però bé, estic molt content, ells t'ho fan molt fàcil i vulguis o no, t'ajuda. “Aquesta no és la frase d’un entrenador que ha viscut un partit igualat i emocionant fins al final. Són les paraules de Sergi Barjuan a Barça TV després que el seu equip guanyés amb comoditat en el primer partit de la Lliga Nacional Juvenil al camp del Sant Andreu (0-4).

Debut satisfactori

030809_Estrena_Juvenils_i_F.jpgEn el seu debut oficial com a nou entrenador del Juvenil B Sergi volia guanyar: “Sempre és important fer-ho”, però sobretot pretenia que l’equip oferís una bona imatge: "Estic molt content pel treball dels jugadors, posicionalment han estat molt millor i finalment, a base de treballar arriben els fruits, m’agrada que no s’hagin conformat amb el 0-2”.

Filosofia Barça

Sergi Barjuan va viure com a jugador la filosofia ofensiva que Cruyff transmetia com a entrenador. Ara l’exlateral blaugrana fa el mateix amb els seus deixebles: “La filosofia del primer equip és la que nosaltres també intentem posar en pràctica, i a poc a poc ho anem fent, però la diferència és que nosaltres només som juvenils i ells són ja professionals”, assegura un Sergi Barjuan molt implicat en la seva nova tasca amb Marc Guitart al capdavant del Juvenil B blaugrana.
“Els jugadors t'ho fan fàcil”
'Promeses', a les 21 hores
A partir d’aquesta setmana 'Promeses', el programa de Barça TV dedicat al futbol base, s’emetrà a les 21 hores de cada dilluns. Aquest espai dedica aquesta setmana una especial atenció a l’èxit del Cadet B a la Nike Premier Cup.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana