F.Base-Juvenil A

13.09.2009 18:03

Segona victòria del curs (2-0)

El Juvenil A del Barça s’ha imposat a l’Stadium Casablanca amb superioritat en el primer matx dels blaugrana com a locals, que amb sis punts lideren la Divisió d’Honor juntament amb l’Espanyol i el Lleida.

A pilota aturada. Només així ha aconseguit inquietar l’Stadium Casablanca el Juvenil A del Barça. El conjunt dirigit per Xavier Garcia Pimienta ha dominat el partit en tot moment i si no hagués estat per la teranyina teixida pels aragonesos damunt la gespa, el resultat podria haver estat més ampli. Els gols de Sergi Roberto i Mauro Icardi han donat el triomf als barcelonistes.

Concreten la seva superioritat

2009-09-13_JUVENIL_A01.JPGContra el recent ascendit Stadium Casablanca, el Barça ha tingut el control de la pilota des d’un bon principi i ha buscat el gol sense contemplacions. Així, al quart d’hora de joc, Sergi Roberto ha recollit dins l’àrea una passada de Carmona i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un xut creuat, lluny de l’abast del porter visitant.

Seguretat defensiva

Amb l’1-0, els aragonesos s’han tancat a camp propi i han volgut jugar a la contra, però el gran treball de la defensa, comandada per un contundent Marc Bartra, ha servit per anul•lar qualsevol tipus de perill. Només un xut de Campor des de fora de l’àrea i una falta llançada per Honrubia han inquietat Àlex Sánchez, que ha estat un espectador més.

Resultat curt

2009-09-13_JUVENIL_A04.JPGEl bagatge ofensiu dels blaugrana ha estat suficient per arribar al descans amb un avantatge superior al marcador, però el cop de cap de Sergi Roberto ha sortit per sobre la porteria de l’Stadium i la rematada de Jonathan Rodríguez s’ha estavellat al travesser.

Certifiquen el triomf

La segona meitat ha servit al Barça per seguir buscant el gol de la tranquil•litat. Adrià Carmona, objecte d’un marcatge dur per part del lateral aragonès, ha pogut marcar, però el porter Jonathan ha refusat el seu xut. Xavier Garcia Pimienta ha mogut la banqueta, ha donat entrada a Mauro Icardi i Albert Dalmau, que ha actuat com a extrem dret, i una combinació per la banda entre aquests dos jugadors ha acabat amb el 2-0, obra del davanter de Rosario. Un gol que ha arribat al minut 80 i que ha ratificat el segon triomf del curs del Juvenil A.