F.Base-Barça Atlètic

12.09.2009 23:31

La victòria es resisteix (1-3)

El Barça Atlètic ha perdut davant el Benidorm, el líder la Segona B, en un matx en què el rival ha aprofitat les seves ocasions per sentenciar un filial que s’ha mostrat voluntariós, però sense ‘punch’.

En el segon partit com a local de la temporada, el Barça Atlètic ha saltat al terreny de joc del Miniestadi amb un plantejament arriscat -amb una defensa de tres- que el Benidorm ha sabut aprofitar a la contra. En el primer matx de Fontàs i Gai amb el filial, el conjunt dirigit per Luis Enrique no ha trobat la manera de fer el seu joc, li ha mancat contundència al centre del camp i ha hagut de jugar amb un home menys durant trenta minuts per l’expulsió de Rueda.

Bon joc no traduït

Barxa_Athletic_Vs._Benidorm_x2x.jpgDesprés d’un gol inicial del Benidorm, obra de Luismi Loro en una falta que ha sorprès la defensa i Oier, el Barça Atlètic ha realitzat vint minuts de gran futbol. Els de Luis Enrique han tingut fins a tres ocasions clares de gol. Jonathan Soriano ha enviat el seu xut al lateral de la xarxa de la porteria del Benidorm, el llançament de falta de Luque l’ha enverinat un defensor alacantí en intentar refusar i Jonathan dos Santos ho ha provat amb un xut de lliure directe que el porter Adri ha salvat amb una mà providencial.

Efectivitat rival

Però el Barça no ha aprofitat les seves ocasions i l’efectivitat que els ha faltat als blaugrana de cara a porteria, li ha sobrat al Benidorm, que a la mitja hora de partit ha avisat amb una doble ocasió de Mariano i Chupe que ha avortat Oier. En la següent acció, però, el porter del Barça Atlètic no ha pogut evitar el 0-2 quan Mariano se li ha plantat al davant per afusellar-lo. Amb aquest resultat, els alacantins han pogut sentenciar abans del descans, però el xut de Luis Domenech ha sortit alt.

Sense respostes

Barxa_Athletic_Vs._Benidorm_x9x.jpgA la represa, el filial barcelonista ha intentat entrar en el matx, però sense ocasions clares. Qualsevol possibilitat de remuntar, però, s’ha esvaït quan al minut 61 el col·legiat ha mostrat la segona targeta groga a Rueda i ha deixat el Barça Atlètic amb un jugador menys. Amb deu homes damunt del terreny de joc i sense respostes en atac, el tercer gol del Benidorm ha arribat en una acció aïllada de les botes de Mariano.

Marquen el gol de l’honor

Amb el 0-3 al marcador i el partit trencat, el Barça Atlètic ha seguit intentant crear en atac, però només Gai i Rochina per banda han donat sensació de perill. Malgrat tot, al temps de descompte, una falta sobre la línia de la frontal l’ha transformat magistralment Nolito en el gol de l’honor (1-3) pels blaugrana, que seguiran una setmana més sense conèixer la victòria.
La fitxa
Barça Atlètic, 1
Benidorm CF, 3

Barça Atlètic: Oier, Sobregrau, Muniesa, Rueda, Fontàs, Jonathan dos Santos, Nolito, Luque (Romeu, min.77), Jonathan Soriano, Edu Oriol (Rochina, min.75), Elvis (Gai, min. 61).

Benidorm CF: Adri, Peque, Dani Guillem, Bardal, Óscar López, Mikel Martins (Reguero, min,75), Luis Domenech, Samuel (Javi Moreno, min.61), Mariano, Chupe, Luismi Loro (Coto, min. 75).

Gols: 0-1, Luismi Loro (min.6); 0-2, Mariano (min.35); 0-3, Mariano (min.70); 1-3, Nolito (min.93).

Àrbitre: Sergio del Río Ayete.