FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol base

08.09.2009 13:41

Els juvenils, fascinats amb Guardiola

Jaume Marcet


Les setmanes en què Guardiola disposa de menys efectius a causa de les convocatòries dels internacionals, l’entrenador del primer equip compta amb jugadors del filial i dels equips juvenils per completar les sessions d’entrenaments.


Amb els jugadors internacionals lluny de Barcelona concentrats amb les seves seleccions, Guardiola no es conforma a entrenar-se amb un grup reduït de futbolistes. Per tal de disposar d’un grup ampli, el de Santpedor acostuma a recórrer al Barça Atlètic i fins i tot als equips juvenils per no haver de treballar “en família”.

Juvenils feliços

Els jugadors del Barça Atlètic afronten aquesta oportunitat amb molta il•lusió però ho assumeixen com un fet lògic per la seva funció habitual al filial de cobrir les necessitats del primer equip. Per als juvenils, en canvi, una trucada del primer equip és, a més d’una gran sorpresa, una experiència única.

2009-09-04_ENTRENAMIENTO_008.JPGSergi Roberto, interior del Juvenil A, ho expressava així a Barça TV: “Quan em van dir que havia d’entrenar amb el primer equip no m’ho vaig creure, de fet encara ara després de l’experiència estic impressionat”. Gael Etock, davanter del Juvenil A, també era explícit en declaracions al programa ‘Promeses’ de Barça TV: “Al•lucino d’haver estat amb Guardiola entrenant amb els millors jugadors del món, és increïble”.

Els ‘afortunats’

Des dels inicis dels entrenaments d’aquesta temporada Guardiola ha comptat amb aquests jugadors dels equips juvenils: Albert Dalmau, Martí Riverola, Sergi Roberto, Javier Espinosa, Gustavo Ledes, Gael Etock i Jonathan Rodríguez.
Els juvenils, fascinats amb Guardiola

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La visió de Sergi Barjuan
L’exjugador del FC Barcelona i actual entrenador del Juvenil B Sergi Barjuan entén que la decisió de Guardiola de cridar jugadors juvenils per als entrenaments és beneficiosa per a totes les parts: “Els jugadors disposen d’una oportunitat única d’aprendre com es treballa al primer equip i veure de ben a prop els mètodes de Guardiola. Escoltar i veure en acció el tècnic del primer equip els pot ajudar molt en la seva formació. Això els fa també veure que es compta amb ells per al futur”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana