F.Base-Femení A

06.09.2009 13:32

Triomf d’orgull en el debut a la Superlliga (3-1)

Jaume Marcet

El conjunt dirigit per Xavi Llorens ha derrotat el Collerenc en un matx on les blaugranes han reaccionat a temps per sentenciar. Melanie, Marta Cubí i Ani han estat les autores dels gols.

Contra un recent ascendit a la Superlliga, el Femení A del FC Barcelona ha jugat a mig gas en un tram important del partit fent perillar el resultat. Però la part final del matx ha estat marcada per la reacció de les blaugranes, que han sabut desplegar el seu millor joc per emportar-se els primers tres punts del curs.

Melanie signa el primer

2009-09-06_FCB_FEMENINO_A_-_UD_COLLERENC_004.JPGEn el debut a la renovada Superlliga Femenina, el conjunt dirigit per Xavi Llorens s’ha posat per davant al marcador als set minuts de joc. Melanie ha guanyat l’esquena a la defensa mallorquina per controlar l’esfèrica i amb un xut creuat foradar la porteria rival.

Superioritat incontestable

L’autora del gol blaugrana ha estat la millor durant els primers minuts de joc en els que el Collerenc s’ha limitat a aguantar les embranzides d’un Barça molt superior. Tant és així que al minut 23, Marta Cubí ha pogut signar la segona diana del Femení A amb un remat que ha marxat fregant el travesser.

Baixen el ritme

2009-09-06_FCB_FEMENINO_A_-_UD_COLLERENC_003.JPGDesprés d’un tram inicial d’alt nivell futbolístic per part de les locals, el matx s’ha ensopit. El joc al mig del camp ha adquirit protagonisme i el ritme ha baixat. Tot i així, les de Xavi Llorens han seguit dominant i han gaudit de les millors oportunitats. Des de la línia de mitjos, Silvia s’ha incorporat a l’atac i ha estat a punt de fer bona una centrada de Riera. Instants després, Marta Cubí ha pogut marcar en l’u contra u, però la portera del Collerenc li ha guanyat la partida.

L’empat puja al marcador

La segona meitat ha començat amb una nova oportunitat per al Barça. Però en l’acció que ha protagonitzat Silvia, la pilota s’ha estavellat al travesser. Per contra, cinc minuts després, el Collerenc ha aprofitat una passada a l’espai que Pili ha convertit en el gol de l’empat.

El Barça reacciona i sentencia

2009-09-06_FCB_FEMENINO_A_-_UD_COLLERENC_001.JPGAl cop rebut, les de Xavi Llorens han reaccionat i han recuperat el seu millor joc per al minut 70, avançar-se novament. Ha estat gràcies a una gran jugada per la dreta de Lilo que ha culminat Marta Cubí amb un remat col·locat. En els instants posteriors, el Barça ha perdonat. L’autora de la segona diana i Elba han pogut rematar la feina, però no han estat encertades. Quan ja semblava que tot acabaria amb una victòria curta per a les blaugranes, una falta lateral l’ha rematat al fons de la xarxa Ani per certificar la primera victòria de la temporada del Femení A.
La fitxa
FC Barcelona A, 3
UD Collerenc, 1

FC Barcelona A: Ràfols, Laura, Marta (Clara, min.65), Ani, Rocío, Alicia (Romero, min.80), Riera (Elba, min.65), Silvia, Cubí, Vicky (Lilo, min.65), Melanie.

UD Collerenc: Andrea, Virginia, Laura, Anita (Carol, min.70), Maria Antonia, Eli (Sua, min.75), Patri, Ruth, Tania, Pili, Vidal.

Gols: 1-0, Melanie (min.7); 1-1, Pili (min.51); 2-1, Cubí (min.70); 3-1, Ani (min.90).

Àrbitre: Jordi Liarte Pérez.