F.Base-Barça Atlètic

05.09.2009 21:08

Empat en un partit boig (1-1)

L’equip dirigit per Luis Enrique ha empatat en la seva estrena com a local al Miniestadi davant el Mallorca B. En un partit molt obert, el gol matiner de Jonathan Soriano l’ha contrarestat el balear Sergi als vint minuts de la represa.

En la segona jornada de Lliga a la Segona B, el Miniestadi ha estat l’escenari del debut de Muniesa i Jonathan dos Santos amb el filial blaugrana. Malgrat aquests reforços de luxe, el Barça Atlètic només ha pogut sumar un punt després d’un partit sense especulacions amb dos conjunts decididament ofensius.

Jonathan, el primer en marcar

2009-09-05_FCB_ATLETIC_-_MALLORCA_B_001.JPGCorria el minut dos de joc i encara no li havia donat temps a cap dels dos equips d’acomodar-se damunt el terreny de joc, quan el Barça Atlètic s’ha avançat al marcador. Jonathan Soriano, que encara no s’havia estrenat com a golejador durant la pretemporada, ha aprofitat una errada del porter Nauzet per signar l’1-0 amb un xut bombejat des de la frontal. Amb la seva diana, el jugador del Pont de Vilomara ha estrenat el compte anotador dels blaugranes en competició oficial.

Pressió balear

Una renda que s’ha pogut veure ampliada poc després amb una rematada de cap del central Marc Bartra, que ha marxat fora. Per la seva banda, els balears, amb el resultat en contra, lluny de tirar-se enrere, han pressionat molt la sortida de pilota del Barça, han dificultat la creació del joc dels barcelonistes i han pogut empatar en accions a pilota aturada.

El Barça s’entona

2009-09-05_FCB_ATLETIC_-_MALLORCA_B_006.JPGDe mica en mica, però, el Barça Atlètic s’ha entonat de la mà de Jonathan dos Santos i Thiago Alcántara, que han fet un munt de quilòmetres al mig del camp i han estat els fars dels blaugranes en atac. Rochina ha avisat: en primera instància, amb un xut creuat des de la dreta i poc després, amb una volea que no ha vist porteria. El Mallorca també ha fet servir les seves armes i Sergi ha tingut dues clares ocasions per empatar.

Opcions per sentenciar

En la represa, els de Luis Enrique han pogut rematar el partit amb una acció d’Edu Oriol que ha culminat Jonathan Soriano. Però el porter ha encertat a desviar la pilota per enviar-la al pal. El Barça ha pressionat i ha gaudit d’uns minuts de gran control, en els que Rochina i Muniesa, de cap, han pogut sentenciar el matx.

El Mallorca empata

Amb el pas dels minuts, el cansament s’ha fet palès en el joc dels de Luis Enrique, que han donat ales a un rival que no s’ho ha pensat dues vegades per empatar el partit. Ho ha fet Sergi, que ha rebut una passada de Martí des de l’esquerra i només ha hagut d’empènyer-la al fons de la xarxa.

Salven un punt

2009-09-05_FCB_ATLETIC_-_MALLORCA_B_007.JPGAmb l’empat, els blaugranes també han vist com a punt ha estat d’escapar-se el primer punt de la temporada amb una pilota que s’ha estavellat al pal i amb una doble ocasió que han hagut de salvar entre Jonathan dos Santos, Miño i Espasandín. Al final, punt valuós del filial en el debut al Miniestadi. El proper cap de setmana els barcelonistes tindran una nova oportunitat per començar a sumar de tres en tres amb la visita del Benidorm.