FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

02.09.2009 11:00

Classes de futbol a la Masia

Jaume Marcet


Els nens d’entre 5 i 12 anys que vulguin aprendre els fonaments del futbol poden apuntar-se a les classes que organitza aquest mes de setembre l'FCB Escola al camp de la Masia.


Aquest dilluns 1 de setembre l'FCB Escola s’ha posat en marxa amb unes classes ofertes a tots els nens d’entre 5 i 12 anys que vulguin aprendre o millorar els seus fonaments futbolístics.

Places lliures

DSC_0032.JPGEncara hi ha places per a les classes d’entre el 7 i 10 de setembre d’una hora i mitja de durada en dos torns de tarda. El primer torn és a les 17.30 h i el segon a les 19.00 h de la tarda. En grups reduïts els nens treballaran amb entrenadors de l'FCB Escola la millora i perfeccionament dels principals gestos tècnics del futbol.
Classes de futbol a la Masia
La visió de Julio Alberto
El director de l'FCB Escola és l’exjugador del Barça Julio Alberto Moreno, que ha explicat per a Barça TV les raons per apuntar-se a aquestes classes: “Jo he estat 9 anys entrenant-me cada dia en aquest camp de la Masia i és com casa meva. És un luxe per a tots els nens que ho vulguin poder entrenar-se en aquestes instal·lacions i poder fer-ho amb grans professionals com són els entrenadors de l'FCB Escola. Aquí aprendran alguns dels fonaments i jugades que veiem fer sovint als jugadors del primer equip. Animo tothom a apuntar-s’hi”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana