F. Base - Barça Atlètic

30.08.2009 20:00

El filial inicia la Lliga amb mal peu (3-0)

El Barça Atlètic no ha pogut endur-se una victòria en el debut davant el Badalona. La pressió del rival i la seva efectivitat en els contraatacs han impedit que els de Luis Enrique fessin el seu joc malgrat el domini en la possessió.

El Barça Atlètic ha començat la Lliga amb mal peu. Després d’un inici de partit sense un dominador clar en el terreny de joc i amb molta disputa de la pilota al mig del camp. El Badalona ha obert el marcador, en el minut 16, amb una jugada de contraatac que ha finalitzat el davanter Iván Mateo. El Barça no ha abaixat els braços i, només tres minuts més tard, ha estat Benja qui ha enviat al fons de la xarxa una pilota que havia pentinat Iván Benítez i que hauria representat l’empat. El col•legiat, però, ha anul•lat el gol per un suposat fora de joc del davanter blaugrana.

La pressió del rival ha ofegat el Barça

El Badalona ha pressionat molt amunt, ha impedit la sortida controlada de la pilota per part dels blaugranes i ha deixat sense espais els homes de Luis Enrique. Aquesta pressió s’ha fet notar i, a les acaballes de la primera meitat, l’exblaugrana David Prats ha tingut tres ocasions clares de gol, i en l’última ha fet pujar la segona diana al marcador.

Domini de l’esfèrica

En la represa, la possessió de l’esfèrica per part dels blaugranes ha estat molt elevada, però això no ha impedit que una pilota perduda a la línia del mig del camp blaugrana arribés a les botes d’Iván Mateo que, amb un xut ras, ha situat el tercer i definitiu 3 a 0 en el marcador. El Barça ha lluitat fins a l’últim moment i ha estat el defensa Marc Bartra, amb una jugada individual, qui ha tingut la millor ocasió per fer pujar el que hauria pogut ser l’únic gol blaugrana.
LA FITXA
CF Badalona: Rubén, Alfonso, Robles, Isaías (Larios 70’), Pugui, David Prats (Diego Torres 76’), Rubé Casado (Lluís Blanco), Igotz, Orca, Iván Mateo, Xavi Muñoz.

Barça Atlètic: Miño, Sobregrau, Espasandín, Iván Benítez, Armando (Bartra), Oriol Romeu, Rueda, Elvis (Nolito 66’), J. Soriano, Luque, Benja (Edu Oriol).

Gols: Iván Mateo 1-0 (16’), David Prats 2-0 (42’), Iván Mateo 3-0 (63’)

Àrbitre: Iván González González