F.Base-Femení A

29.08.2009 16:17

Golejada i directes a la final (6-0)

El Femení A del Barça va superar Les Preses a les semifinals de la Copa Catalunya i diumenge lluitarà amb l’Espanyol pel títol.

L’equip dirigit per Xavi Llorens no va tenir cap problema per imposar-se al conjunt gironí de Les Preses de la Primera Femenina (dues categories per sota de la Superlliga, en la qual milita el FC Barcelona). En el matx de divendres, només començar Marta Cubí va avançar les blaugrana al marcador amb una semivolea. Quan encara no es complien ni vint minuts de partit, Ana Riera va treure petroli d’una pressió i es va plantar sola davant la portera rival per signar el 2-0. I abans del descans, Vicky Losada va rematar una passada de la mort al fons de la xarxa (3-0).

No abaixen el ritme

2009-08-08_TORNEIG_HISTORICS_FEMENI_004.JPGEl guió del matx no va variar en la represa, i els assistents al Municipal de l’Estartit van veure com els gols blaugrana van seguir arribant. Després d’una bona triangulació, Alicia va signar el 4-0 amb una vaselina. I deu minuts més tard, Clara Villanueva va convertir de cap un servei de cantonada (5-0). Abans del minut 70, i per arrodonir la golejada i certificar el pas a la gran final, Laura Bonaventura va aprofitar un refús de la portera de Les Preses per marcar el definitiu 6-0.

Títol ambicionat

A la final de diumenge (12 h), al Barça l’espera l’Espanyol. Les blanc-i-blaves es van imposar a l’altra semifinal per 3-2 a l’equip amfitrió, l’Estartit. La d’aquest any serà la cinquena edició de la Copa Catalunya femenina i suposarà una nova oportunitat per a les de Xavi Llorens per guanyar un títol que, des que es va crear, se li resisteix al FC Barcelona. I és que les blaugrana han disputat totes les finals contra el conjunt perico i les ha perdut totes. Diumenge intentaran trencar aquesta estadística.
La fitxa
FC Barcelona A, 6
FC Les Preses, 0

FC Barcelona A: Eli Sarasola, Laura Gómez, Marta Unzué, Ani, Rocío López, Alicia, Ana Riera, Silvia Doblado, Marta Cubí, Vicky Losada, Melanie. També van jugar Laura Bonaventura, Laura Ràfols, Clara Villanueva, Esther Romero, Elba Unzué i Marta Liria.

FC Les Preses: Meritxell, Sandra Corominas, Imma Martínez, Concepció Pages, Sandra Lama, Àngels Riera, Mila Duran, Nuri Garrigolas, Laia Camps, Laura Boix.

Gols: 1-0, Marta Cubí (3’); 2-0, Ana Riera (19’); 3-0, Vicky Losada (23’); 4-0, Alicia (49’); 5-0, Clara Villanueva (61’); 6-0, Laura Bonaventura (67’).

Àrbitre: Òscar Sauleda.