F. Base-Barça Atlètic

19.08.2009 22:47

El Barça Atlètic no afluixa (3-1)

El filial blaugrana ha aconseguit la quarta victòria de la pretemporada davant l’Hospitalet. Romeu, Iván Benítez i Ilie han estat els golejadors en un matx gens plàcid per als de Luis Enrique.

Amb un minut de silenci en memòria de l’exjugador de les categories inferiors del Barça, Alonso Larios Martín, que va morir en un accident de cotxe el cap de setmana passat, ha començat el matx entre el Barça Atlètic i l’Hospitalet. Però el filial blaugrana s’ha trobat davant un rival que no l’ha deixat acomodar-se damunt el terreny de joc del Miniestadi a la primera meitat.

Dos gols en cinc minuts

2009-08-19_BARxA_ATLETIC_-_HOSPITALET_003.JPGTot i així, a la mitja hora, en una acció a pilota aturada, Oriol Romeu ha rematat de cap al fons de la xarxa una falta llançada per Rueda i ha avançat els de Luis Enrique al marcador. Cinc minuts després, però, Tarrés ha assistit Corominas perquè marqués el gol de l’empat.

Millora dels blaugrana

En la segona meitat, Elvis, el darrer fitxatge del Barça Atlètic, ha entrat al terreny de joc i ha disputat els seus primers minuts com a blaugrana. Contràriament a com havia ocorregut en els tres primers partits del filial, en la represa els blaugrana s’han trobat més còmodes sobre la gespa i han passat a tenir més control de la pilota. I al minut 60, Iván Benítez ha marcat el 2-1 en rematar un servei de cantonada.

Ilie sentencia

2009-08-19_BARxA_ATLETIC_-_HOSPITALET_009.JPGJa amb millors sensacions, però amb poques ocasions de gol, la tercera diana del matx ha arribat a un quart d’hora per al final. De les botes d’Ilie Sánchez ha sortit una canonada des de fora de l’àrea que ha suposat el 3-1. L’Hospitalet ha pogut escurçar diferències en diverses ocasions per mediació de Maikel, però el davanter visitant no ha aconseguit foradar la porteria defensada per Oier.

Espectadors de luxe

Josep Guardiola, entrenador del primer equip del FC Barcelona, i membres del seu cos tècnic com Tito Vilanova, han vist la primera meitat del partit des de la tribuna del Miniestadi. La gran majoria dels jugadors del filial que han estat convocats amb el primer equip per disputar el Gamper com Gai Assulin o Montoya, o fins i tot Marc Muniesa, també han vist el matx des de la grada.
FITXA

Barça Atlètic, 3
Hospitalet, 1

Barça Atlètic: Masip, Dalmau, Espasandín, Iván Benítez, Sobregrau, Romeu, Edu Oriol, Rueda, Jonathan Soriano, Luque i Benja. També han jugat Oier, Balliu, Sergi Roberto, Terrón, Ilie, Elvis, Maestre i Polaco.

Hospitalet: Craviotto, Ceballos, Barón, Viale, Lucas, Manel, Corominas, Toni Velamazán, Eloi, Jordi Martínez i Tarrés. També han jugat Plancheria, Casals, Quique Carcel, Cristian, Adama, Maikel i Lobato.

Gols: 1-0, Romeu (30’); 1-1, Corominas (35’); 2-1, Iván Benítez (60’); 3-1, Ilie (75’)

Àrbitre: Juan M. Vico