FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

17.08.2009 18:10

El Barça Atlètic guanya ritme

www.fcbarcelona.cat


Per vèncer al Girona (0-1), equip de Segona Divisió, Luis Enrique, el tècnic del filial blaugrana, va optar per mantenir damunt del terreny de joc sis dels onze jugadors que van començar el partit.


Contràriament al que havia ocorregut en els dos primers enfrontaments de la pretemporada contra el Tona i el Reus, dissabte contra el Girona , l’entrenador del Barça Atlètic, forçat també per les baixes (Armando, José Luis, Víctor Vázquez i Jonathan Soriano), va apostar per mantenir sis jugadors de l’onze inicial damunt del terreny de joc en la segona meitat: Bartra, Iván Benítez, Rueda, Luque, Espasandín i Rochina.

2009-07-29_CONCENTRACIxN_EL_MONTANYx_BARxA_ATLETIC_094.JPGTant Bartra com Iván Benítez van jugar els 90 minuts. I Rochina previsiblement hauria completat tot el matx si no hagués rebut un cop a l’ull que el va obligar a abandonar el terreny de joc al minut 70. Espasandín (82), Luque (62) i Rueda (62) també van disputar més de la meitat del partit.

Rendiment satisfactori

Aquest canvi de dinàmica respecte als partits anteriors, on la formació inicial experimentava un canvi radical a la segona meitat, va servir al tècnic del Barça Atlètic per comprovar l’estat físic del grup. Per a Luis Enrique, el resultat va ser satisfactori: “Ja hi ha jugadors que han hagut de disputar més de 45 minuts i han estat sotmesos a una càrrega física molt interessant. Comencem a millorar en l’aspecte tàctic i en aspectes importants per al nostre joc”.

Davant els bons resultats, prudència

Respecte a les tres victòries aconseguides en els tres partits disputats durant la pretemporada, l’entrenador del Barça Atlètic adverteix: “Hem de ser prudents, estar molt tranquils i seguir en la línia que hem marcat d’anar millorant individualment i col•lectivament”.

Competència al grup

P1020352.JPGA banda, Luis Enrique destaca: “Hi ha molta competència dins l’equip, que això m’agrada, i crec que és necessària”. Una opinió que el capità de l’equip, José Manuel Rueda, comparteix: “Sempre és bo tenir competència al mateix equip. Això ens ajuda a millorar sempre”.
El Barça Atlètic guanya ritme
Els minuts de la pretemporada

Marc Bartra: 270
Iván Benítez: 225
Rubén Rochina: 176
Víctor Espasandín: 172
José M. Rueda: 152
M. Ángel Luque: 152
'Benja' Martínez: 151
Manuel Agudo 'Nolito': 135
Martín Montoya: 135
Ilie Sánchez: 135
Jaume Sobregrau: 135
David Álvarez 'Polaco': 118
Sergio Maestre: 118
Rubén Miño: 90
Oier Olazábal: 90
Jordi Masip: 90
Gai Assulin: 90
Thiago Alcántara: 90
Edu Oriol Gràcia: 90
Jonathan Soriano: 90
José Luis Gómez: 74
Carles Planas: 45
Albert Dalmau: 45
Martí Riverola: 45
Jonathan Rodríguez: 29
Oriol Romeu: 28
Víctor Vázquez: 0
Armando Lozano: 0
Elvis Onyema: 0

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana