F. Base-Barça Atlètic

15.08.2009 20:44

Victòria de mèrit (0-1)

El Barça Atlètic ha aconseguit aquest dissabte el repte de superar el Girona, equip de la Segona Divisió A, al Municipal de Riudarenes per 0-1, sumant així el tercer triomf consecutiu en els partits amistosos que està disputant aquesta pretemporada.

El conjunt dirigit per Luis Enrique ha portat la iniciativa del joc al llarg de la primera meitat del partit, especialment en la fase ofensiva. En aquest sentit, cal destacar que tant Thiago com Gai Assulin han estat els jugadors del Barça Atlètic que més perill han ocasionat amb les seves accions d’atac. A la represa, tot i l’augment de les accions ofensives del Girona, un gol de Benja en el minut 66 donava la victòria al filial barcelonista.

Primera part sense gols

Entre les jugades més perilloses del filial barcelonista, cal destacar un xut de Luque en el minut 23 que ha sortit massa alt; un altre d’Edu Oriol després d’una combinació entre Gai Assulin i Luque en el 25, o un altre, en el minut 32, protagonitzada per Rueda, Thiago i Gai dins de l’àrea i que la defensa del Girona ha desviat a córner.

També en el 32, Miño ha hagut de lluir-se davant un xut perillós de Manga des de la banda esquerra. El porter blaugrana ha protagonitzat, junt abans del descans, una sortida fora de la seva àrea per evitar una ocasió de gol perillosa del Girona. L'ocasió més clara de l’equip gironí, per la seva part, ha arribat el minut 35, quan Matamala ha intentat sorprendre Miño amb un xut des de la frontal després d’un primer refús del porter del Barça Atlètic. La primera meitat ha acabat amb empat a zero en el marcador.

Benja avança el Barça Atlètic

Al llarg dels primers minuts de la represa, i després de diversos canvis a les dues banquetes, el joc s’ha anivellat força. Ja en el 66, i mitjançant un gol de Benja, el Barça Atlètic s’ha avançat en el marcador. El primer del conjunt dirigit per Luis Enrique ha arribat després d’una acció de Nolito des de la banda esquerra que ha culminat amb una centrada, a l’interior de l’àrea, que ha servit perquè Benja afusellés la porteria rival.

Rochina, substituït després de rebre un cop

Pocs minuts després del gol, Rochina ha hagut de ser substituït després de rebre un cop. En el seu lloc ha entrat al camp Espasandín. Quan mancaven tres minuts per al xiulet final, el Girona ha disposat de la seva ocasió més clara del partit per igualar el resultat. Després d’una centrada de Cañas des de la banda esquerra, i quan el públic gironí ja cantava el gol, Rangel ha rematat de cap una pilota que ha sortit desviada.