FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Juvenil

11.08.2009 12:13

Les noves cares dels juvenils

www.fcbarcelona.cat


Els conjunts dirigits per Xavier Garcia Pimienta i Sergi Barjuan s’han reforçat per a la temporada 2009/10 amb cinc jugadors.


Amb l’objectiu de mantenir el bon nivell competitiu del curs passat, amb la consecució de Lliga i Copa de Campions, el Juvenil A s’ha reforçat amb tres nous jugadors:

Pau Albertí. 18 anys. Central esquerrà procedent del San Francisco. Nascut a Palma de Mallorca, és un jugador d’envergadura amb un bon joc aeri que pot aportar seguretat defensiva.

Isaac Cuenca. 18 anys. Interior dretà amb molt d’estil i qualitat. El treball i les últimes passades d’aquest migcampista procedent de la Damm, el converteixen en un gran assistent.

Jordi Esteve. Extrem esquerrà provinent del Terrassa. Amb capacitat per obrir el camp i desbordar per banda, és un jugador hàbil en l’u contra u.

El Juvenil B de Sergi Barjuan també ha tancat la incorporació de dos jugadors per tal de revalidar el títol aconseguit la temporada passada a la Lliga Nacional:

Toni Casamajor. 16 anys. Porter d’envergadura, procedent del Cornellà. El jugador de l’Hospitalet de Llobregat té una bona col•locació sota pals i és hàbil amb els peus.

Josué Currais. 16 anys. Lateral esquerrà amb projecció. La bona campanya duta a terme el curs passat al Girona l’ha portat fins al Barça. Nascut a Langreo (Astúries) és un defensor ràpid, amb una bona sortida de pilota i és un especialista en el llançament de faltes.

Les noves cares dels juvenils
Els femenins, també reforçats
A les sis incorporacions del Femení A , tres d’elles exespanyolistes (Carol Férez, Marta Cubí i Noemí Rubio) i que ja van debutar en el Torneig d’Històrics contra l’Espanyol, cal sumar els dos fitxatges que ha fet el Femení B de Joaquim Querol:

Maria Ripoll. 15 anys. Portera procedent del Vilafranca. Malgrat la seva envergadura, és una jugadora àgil que es defensa prou bé en el joc per terra.

Noemí Pino. 17 anys. Davantera centre. És una ‘9’ molt ràpida, letal i golejadora. El curs passat va militar al Blanes. Juga en punta, però també pot fer-ho escorada a la banda dreta.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana