Futbol Base-Barça Atlètic

07.08.2009 18:13

El filial arrenca amb victòria (0-2)

El Barça Atlètic ha començat amb bon peu la pretemporada. Els de Luis Enrique, que aquests dies estan duent a terme un 'stage' de concentració a El Montanyà, han guanyat el Tona per 0-2.

Els blaugranes han aconseguit imposar el seu joc ofensiu i de control de la pilota i el conjunt rival no ha aconseguit inquietar la porteria culer. El partit ha significat el debut blaugrana dels nous reforços d’estiu. Els dos gols s’han marcat en el primer temps, obra de Rueda i Rochina.

Bon inici

2009-08-07_TONA_-_BARxA_ATLETIC_006.JPGEl matx ha començat de cara per al filial blaugrana i, al minut 9 de joc, Rueda ha col•locat el 0-1 al marcador gràcies a un bon llançament de falta, picant la pilota per sobre de la barrera. Més endavant, ha estat Rubén Rochina el que ha marcat el segon gol del Barça Atlètic. El davanter, que abans havia xutat dos cops al pal, ha marcat el 0-2 rematant a plaer una centrada de Gai, que havia protagonitzat una gran jugada per la banda. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

Domini sense gols

2009-08-07_TONA_-_BARxA_ATLETIC_011.JPGEn el segon temps, Luis Enrique ha canviat pràcticament tot l’equip i ha donat entrada a nou jugadors nous i  ha mantingut Bartra i Iván Benítez. Thiago ha estat un dels jugadors més destacats, canalitzant el joc ofensiu del filial blaugrana. Jonathan i Nolito han disposat de dues bones ocasions per ampliar el marcador, mentre que el mateix Thiago ha estavellat una pilota al pal en la darrera jugada del partit.
La fitxa
TONA, 0
BARÇA ATLÈTIC, 2

Tona: Trias, Marc Noguera, Fuentes, Roquet, Casas, Martí Prat, Eloi, Peque, Santanera, Roures i Molas.

Barça Atlètic: Masip, Sobregrau, Espasandín, Bartra, Iván Benítez, Rueda, Benja, Ilie, Rochina, Luque i Gai. A la segona part han jugat Miño, Montoya, Polaco, Maestre, Thiago, Edu Oriol, José Luis, Jonathan i Nolito.

Àrbitre: Manel Leiva

Gols: 0-1 Rueda (min 9), 0-2 Rochina (min 15)