FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

28.07.2009 17:06

“Només falten un parell de retocs”

Jaume Marcet


El cos tècnic del Barça Atlètic ha d’acabar de definir en les properes setmanes la plantilla definitiva per a l’inici de la temporada 2009/10. Barbarà ha explicat a Barça TV que només calen “un parell de retocs”.


El 30 d’agost comença la Lliga a la Segona Divisió B i el Barça Atlètic vol iniciar el campionat amb una plantilla potent i equilibrada.
Els cinc fitxatges nous més els jugadors juvenils que poden pujar al filial, sumats al grup que continua de la temporada anterior, formaran la plantilla 2009/10.

Retocs necessaris

P1020334.JPGEl cos tècnic entén, però, que encara podrien arribar un parell de reforços per completar la plantilla. El segon entrenador del filial, Joan Barbarà, confessa que “seria bo disposar d’un parell de jugadors més que ens aportin el puntet d’experiència que ens podria faltar”. Aquests jugadors “arribaran si finalitzen bé les negociacions que tenim en marxa, però si al final no es pot fer no passaria res”.

Imatge excel·lent del planter

BARCELONA_15.jpgEl bon paper dels jugadors del filial amb el primer equip a Londres va rebre els elogis de Guardiola. Des del cos tècnic del filial, Barbarà comparteix aquesta opinió: “Tots van mostrar un gran nivell i això és important, perquè saben que Guardiola els pot utilitzar al llarg d’una temporada tan carregada de partits”.
“Només falten un parell de retocs”
Anàlisi dels cinc fitxatges
Aquesta és l'opinió de Barbarà sobre les cinc incorporacions que fins ara ha concretat el Barça Atlètic.

Jaume Sobregrau: “És un lateral dret que ja coneixem pel seu passat a les categories inferiors del club. Ha guanyat en experiència després del seu pas per l’Osca. És un bon marcador”.

Armando Lozano: “Ha de ser el líder de la defensa per la seva experiència en categories superiors. És un central molt agressiu que ens ha de donar molta seguretat”.

Iván Benítez: “És jove i amb projecció, peró també expert. És molt ràpid i amb una bona sortida de pilota”.

Miguel Ángel Luque: “És el més jove de tots. És un migcampista molt tècnic i creatiu. Té una gran cama esquerra”.

Edu Oriol: “És el més conegut pel seu pas pel Sant Andreu. Sabem que és un atacant molt ràpid i habilidós”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana