F.Base

27.07.2009 22:05

Romeu i Thiago tornen cap a casa

Els dos jugadors del Barça Atlètic que disputen l’Europeu sub-19 amb la selecció espanyola, han perdut davant França (0-1) i han quedat eliminats del torneig.

Contra França, la selecció espanyola sub-19 necessitava empatar, com a mínim, per passar a les semifinals de l’Europeu que es disputa a Ucraïna. Però un gol de Brahimi als vint minuts de joc, ha noquejat l’equip dirigit per l’exblaugrana Luis Milla. Els francesos han aconseguit anul•lar el joc dels espanyols en atac, sobretot en la primera meitat, i tot i que ambdós conjunts han disposat d’ocasions aïllades per marcar, l’electrònic no s’ha mogut més.

Sèrbia i França, a ‘semis’

Amb la derrota contra França, la selecció espanyola sub-19 tanca la seva participació a l’Europeu amb una victòria (contra Turquia) i dues derrotes (contra Sèrbia i França). Un balanç insuficient per accedir a les semifinals. Sèrbia (7 punts) i França (5 punts) han estat les seleccions del grup B, on estava enquadrada Espanya, que s’han classificat.

El paper dels blaugranes

Oriol Romeu

El pivot defensiu ha jugat els tres partits de la fase de grups. Davant França, tot i que ha acabat expulsat, ha estat un dels destacats amb una gran actuació al migcamp.

Thiago Alcántara

Només va jugar 63 minuts davant Turquia. El migcampista, que va jugar com a mitja punta, va anar de més a menys, però va deixar detalls de la seva qualitat.