FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Juvenil A

27.07.2009 15:54

Luis Enrique ja treballa amb un filial renovat

Jaume Marcet


El Barça Atlètic de Luis Enrique ha iniciat aquest dilluns la pretemporada. El filial s’ha estrenat amb una sessió d’entrenament que ha comptat amb divuit jugadors. De la plantilla de la temporada passada només han repetit set jugadors.


El filial ja està en marxa. Luis Enrique ha iniciat la segona temporada amb el Barça Atlètic amb un grup de futbolistes ben diferent respecte al bloc de la temporada anterior.

Rueda, la sorpresa

P1020345.JPGTot i que els jugadors del filial que havien fet la primera part de la pretemporada tenien festa, l’andalús José Rueda s’ha presentat voluntari a la primera sessió de la pretemporada del Barça Atlètic. La resta tornaran a la feina aquest dimarts.

Quatre fitxatges

P1020373.JPGDels cinc fitxatges que fins ara ha concretat el filial, quatre ja s’han exercitat amb el seu nou equip. El lateral dret Jaume Sobregrau, els centrals Armando Lozano i Iván Benítez i el migcampista Luque ja coneixen els mètodes de treball de Luis Enrique. Edu Oriol, el cinquè fitxatge, després d’haver estat a Londres amb el primer equip s’incorporarà aquest dimarts.

Els set juvenils

En la primera sessió de treball del filial han participat set jugadors que la temporada passada actuaven als equips juvenils blaugrana. Bolaños, Carles Planas, Polaco, Ile, Jose Luis, Maestre, Barta i Riverola buscaran convèncer el cos tècnic del filial per poder-se consolidar al Barça Atlètic. Alguns d’ells poden tornar al Juvenil A o buscar-se un nou destí si no entren en els plans definitius de Luis Enrique.
Luis Enrique ja treballa amb un filial renovat
Els set repetidors
Respecte a la plantilla que va finalitzar la temporada passada, només han repetit set jugadors en la primera presa de contacte del filial. Els tres porters són els mateixos (Oier, Masip i Miño). Solano, Benja, Rueda i Nolito completen aquest grup de ‘repetidors’.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana