FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

16.07.2009 22:01

Luque: “Treballar amb Luis Enrique serà una passada”

Jaume Marcet


Miguel Ángel Luque es mostra molt satisfet i il·lusionat amb el seu fitxatge pel Barça Atlètic. Arriba amb ganes d’ajudar l’equip per poder aspirar al màxim a la Segona B.


Assegura que el FC Barcelona ja seguia les seves passes des de cadet. El migcentre Miguel Ángel Luque arriba al Barça Atlètic després de passar per l’Espanyol, la Ferran Martorell i el Vila-real. El migcentre de Navàs ha parlat amb Barça TV i www.fcbarcelona.cat en les seves primeres hores com a blaugrana.

Quines sensacions té després d’haver signat pel Barça Atlètic?
“Molta alegria, molt content d’haver arribat a un club tan gran, el meu club de sempre. Intentaré fer-ho el millor possible. Vull agrair al Barça l’esforç que ha fet per fitxar-me.”

2009-07-16_FIRMA_CONTRATO_LUQUE_004.JPGCom s’ha produït el seu fitxatge?
“El Barça fa temps que em seguia. Com a cadet van estar parlant amb el meu representant, a juvenils semblava que arribaria i ara finalment s’ha produït. Estic molt content de ser aquí.”

Què espera del seu fitxatge pel Barça Atlètic?
“Espero treballar molt, aprendre molt, amb molta humilitat. Estar aquí, en aquest gran club, que és el millor, i poder aprendre molt de tots.”

Com es defineix com a jugador?
“Em defineixo com un jugador amb qualitat i amb bona visió. Un bon organitzador del joc. Jugo per davant de la defensa, també he actuat com a mitja punta i per l’esquerra. Del centre del camp cap a dalt he jugat gairebé en totes les posicions. Però com més còmode em trobo és d’organitzador.”

2009-07-16_FIRMA_CONTRATO_LUQUE_007.JPGQuè pot aportar a l’equip?
“Puc aportar un gra de sorra, el poc que jo sé, i ajudar l’equip. El que puc aportar és treball, treball i treball.”

Com valora el fet que Luis Enrique sigui el seu entrenador?
“És una passada. Que un jugador tan gran, tan estimat per l’afició del Barça i amb tant d’esperit de lluita, de guanyador..., que estigui sota les seves ordres és una alegria per a mi.”

Quin objectiu es marca per a la temporada?
“El meu objectiu és ser titular, com tots els jugadors a qui ens agrada jugar. Intentar ascendir l’equip a Segona Divisió. Amb moltes ganes d’entrar a fer història, pujar i jugar a la categoria de plata que, després de Primera, és la millor.”
Luque: “Treballar amb Luis Enrique serà una passada”
Dues campanyes com a blaugrana
Luque ha signat per dues temporades amb el Barça Atlètic. A la signatura del contracte, el nou jugador blaugrana ha estat acompanyat per Jacint Borràs, president del Barça Atlètic, i José Ramón Alexanko, director del futbol base blaugrana.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana