FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

15.07.2009 14:18

Vázquez: “Torno a sentir-me futbolista”

Jaume Marcet


Víctor Vázquez afronta l’última fase de recuperació de la luxació a la ròtula que va tenir el 8 de febrer passat en un partit contra el Vila-real B. El mitjapunta del filial ja ha tocat pilota a la Ciutat Espor


Han passat cinc mesos des que Vázquez es va lesionar contra el Vila-real B i el mitjapunta barceloní de 22 anys comença a veure el final del llarg procés de recuperació de la greu lesió de genoll. Vázquez va patir una luxació de ròtula que el va apartar del filial en el tram final de la temporada.

Torna a córrer

VV_entrevista.jpgAquesta setmana Vázquez ha fet un pas endavant en el seu procés de recuperació i ha deixat enrere la feina exclusiva de gimnàs per tornar a trepitjar la gespa dels camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una evolució que el jugador agraeix: “Tenia moltes ganes de tornar a la gespa i poder tocar pilota”. Tot plegat unes sensacions que han permès que es torni a sentir futbolista”.

Sense pressa

VV_recuperacio_1.jpgVázquez ja corre i toca la pilota al camp 4 de la Ciutat Esportiva i s’esforça per poder “treballar la força de la cama, que va quedar molt prima per la lesió”. El primer interessat a tornar aviat als terrenys de joc és el jugador, però aquest desig no fa que es precipiti: “No em vull marcar un termini per poder tornar a jugar, no vull tenir pressa, l’evolució de la cama i el genoll i el que em diguin els fisioterapeutes i metges serà determinant”.
Vázquez: “Torno a sentir-me futbolista”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Lesió desgraciada
Vázquez és conscient que la lesió que va patir contra el Vila-real ha alterat els seus plans: “Sense aquesta lesió ara mateix m’estaria preparant per fer la pretemporada amb el primer equip o estaria en un altre equip, però són coses que passen i s’ha de lluitar per tirar-ho endavant”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana