FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

FCBEscola

07.07.2009 12:05

Es presenta l’FCBEscola de Fukuoka

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts al migdia, hora japonesa, el FC Barcelona ha presentat a Tòquio la seva primera escola de futbol al Japó, que s’inaugurarà al setembre a la ciutat de Fukuoka i que pretén entrenar prop de 200 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.


Han assistit a la roda de premsa de presentació, celebrada a l’Instituto Cervantes de Tòquio, Miquel Puig, mànager de l’FCBEscola del Barça, així com Naoto Muramatsu, entrenador de l’FCBEscola Fukuoka. Durant l’acte s’ha projectat un vídeo en què Julio Alberto, director esportiu de l’FCBEscola, donava la benvinguda.

Objectius marcats

Miquel Puig ha deixat molt clar que els objectius del FC Barcelona a l’estranger passen per “expandir la marca Barça arreu del món, contribuir al fet que el nivell del futbol de cada país sigui més elevat i estar atents a qualsevol talent que pugui sorgir a qualsevol lloc del món”.

La segona escola a l’Àsia

DSC00376.JPGEl mànager de l’FCBEscola del Barça ha recordat que la de Fukuoka serà la dotzena escola internacional del club i la segona a l’Àsia, després de la que es va obrir al setembre de l’any passat a Hong Kong. Pel que fa al Japó en concret, anteriorment s’havien organitzat campus d’estiu per a nens, una experiència que aquest mes d’agost es repetirà a tres ciutats nipones i en els quals hi participaran més de 400 joves.

Sense proves d’accés

En aquest sentit, Miquel Puig ha apuntat que, després d’aquestes activitats, que serviran de pas previ per a la inauguració d’una escola permanent, l’FCBEscola del Barça comença “la seva expansió al Japó”. Cal destacar que aquest projecte al Japó, que es porta a terme amb la col•laboració de l’empresa Guardianship INC, no preveu, en principi, les proves d’accés per als nens i nenes que en vulguin formar part, a diferència del que succeeix a la Masia.

En el cas concret de la nova escola de Fukuoka, el coordinador tècnic de l’FCBEscola del Barça, Iván Palanco, exercirà la funció de director esportiu, mentre que l’entrenador serà el japonès Naoto Muramatsu. L’escola comptarà amb un únic camp, el Fukuoka Kenei Kasuga Koen Kyugijyo.
Es presenta l’FCBEscola de Fukuoka
Oliver, vestit de blaugrana
Cal destacar que en aquesta presentació es va exhibir un cartell amb el personatge d’Oliver del famós “Oliver i Benji”, creació del dibuixant japonès Yoichi Takahashi, vestint la samarreta barcelonista.

A més, cinc nens i nenes japonesos de diferents edats van posar vestits amb l’equipament del primer equip de futbol del Barça, i no van dubtar a cridar amb la màxima energia “Barça, Barça, Barça!”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana