FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

06.07.2009 19:03

La Masia es buida

Marc Guillén


Tots els jugadors del planter han marxat de vacances. La Masia s’ha quedat buida, però no aturada. Els responsables del centre tenen molta feina planificant la temporada vinent.


La majoria de residents van marxar la vigilia de Sant Joan, però fins que la matinada d’aquest diumenge el jugador de l’aleví A Alexis Meva no va marxar cap al Camerún, La Masia no ha tancat les seves portes. Els 58 residents a pensió complerta i els 38 a mitja pensió han marxat a casa.

Més feina que mai

090706_ld_masia_buida_esp.jpgQuan els nens marxen és el moment de fer balanç i preparar la temporada vinent. Per això, ara és quan més feina administrativa hi ha: “Hem d’acabar de quadrar les noves incorporacions, trucar les famílies per informar-los de tots els tràmits i del règim intern, i sobretot, visualitzar el pla d’accions de la temporada vinent”, ha explicat el director de La Masia, Carles Folguera.

Vacances amb les famílies

El club anima a tots els residents que passin les vacances amb la seva família, perquè és molt bo per a la seva educació: “És importantíssim que tornin a casa per retrobar-se amb les seves arrels i amb els seus pares. És bo que carreguin piles per tornar amb més ganes. És per això intentem que passin com més temps millor amb les famílies”, ha descrit Folguera.

En tres setmanes tornen els jugadors

El 27 de juliol la Masia tornarà a obrir les portes, perquè el Barça Atlètic començarà la pretemporada i alguns jugadors del filial s’instal•laran al centre. A l’agost s’hi aniran sumant progressivament els juvenils, els cadets, els infantils i els alevins, en la que podria ser la darrera temporada abans del trasllat a la Ciutat Esportiva.
La Masia es buida
Matriculacions als instituts
El FC Barcelona s’encarrega de l’educació dels residents a la Masia i per tant, ara mateix, els responsables del centre estan enfeinats amb les inscripcions dels nens a l’escola o a l’universitat. “Els pares deleguen la formació i les gestions en els instituts, perquè són conscients que hi tenim més mà nosaltres”, explica Folguera. La Masia busca ser el nexe d’unió entre escola, família, entrenadors i nens.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana