FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

06.07.2009 16:35

El primer infome sobre Messi

Jaume Marcet


Xavi Llorens ha desvelat per a Barça TV l’informe que va emetre a la tardor de l’any 2000 sobre un petit jugador que començava a les categories inferiors del Barça anomenat Leo Messi. Llorens ja parlava llavors de l’argentí com d’“un petit Maradona”.


Tardor de l’any 2000. Xavi Llorens, entrenador de l’Infantil B del FC Barcelona rep l’encàrrec de Quimet Rifé, llavors director del futbol base del club, de dur a terme un informe sobre un noi de 13 anys que acaba d’arribar de Rosario i que es pot incorporar al planter blaugrana.

Informe contundent

Messi_any_2001._jpg.jpg“Físicament és poca cosa, però té una qualitat tècnica i una velocitat increïble”. Així començava l’informe de Xavi Llorens sobre el menut Leo Messi, a qui el llavors entrenador de l’Infantil B arribava a qualificar de “petit Maradona”. Llorens va coincidir amb l’argentí en la temporada 2000/01, un període difícil per Leo a causa de les lesions: “Recordo que era molt diferent al camp i fora dels terrenys de joc. Mentre que al vestidor era tímid i parlava molt poc, al camp era atrevit i ja feia les jugades que ara tots li veiem al camp Nou”.

El millor del món

Messi_seguiment_2001.jpgEl qui fou primer entrenador de Leo a les categories inferiors del Barça considera que ara mateix “Messi és el millor jugador del món. Kaká o Ronaldo són bons, però el que pot inventar Leo en un terreny de joc és incomparable”. L’actual entrenador del primer equip de futbol femení inclou Xavi i Messi “entre els cinc millors del món”.
El primer infome sobre Messi

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Un entès de tots els futbols
Pocs professionals del món de l’esport poden presumir de dominar disciplines tan diferents com el futbol sala, futbol base i futbol femení com ho fa Xavi Llorens.

Xavi Llorens va ser un jugador amb èxit de la secció de futbol sala del club que es va incorporar un cop retirat als serveis tècnics del FC Barcelona.
Al planter blaugrana va dirigir, entre d’altres, jugadors com Messi, Bojan o l’actual interior esquerre del Sevilla Diego Capel.

Llorens també ha col•laborat amb la secció de futbol sala com a tècnic ajudant de Marc Carmona.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana