F.Base

03.07.2009 13:55

Alexis situa l’aleví a la final (1-0)

Tot i que el Getafe ha lluitat fins a l’últim minut del partit, un gol d’Alexis ha situat l’equip aleví del FC Barcelona a la final que es disputarà aquest divendres a la tarda.

En l’any del seu debut com a entrenador de l’Aleví A, Sergi Milà ha aconseguit col•locar el seu equip a la final del Torneig Aleví de futbol-7 que es disputa aquests dies a la Corunya.

Els blaugranes tenien davant un equip, el Getafe, que ja s’havien enfrontat a la fase de grups de la competició amb victòria per 2 a 0 per a l’equip barcelonista.

El primer als 5 minuts

A diferència del primer partit entre el Barça i el Getafe, en aquest l’equip madrileny ha mostrat una actitud més lluitadora. Però malgrat això, la qualitat blaugrana ha estat superior i amb un únic gol n’ha tingut suficient. Ha estat en el minut 5 quan Alexis, des de la banda esquerra, ha superat amb un xut ras i per sota les cames del porter la porteria del Getafe.

Màxim golejador

Amb aquesta diana, el davanter del Barça es converteix en el màxim golejador del torneig de la Corunya amb nou dianes. A més, els blaugranes també arriben a la final sense haver encaixat cap gol, mostra de la solidesa defensiva de l’equip i la seguretat del porter Ernest.
La final, a les 19:50 hores
El Barça jugarà la final a partir de les 19:50 hores d’aquest divendres. Serà contra l'Almeria que ha guanyat 1 a 0 al Recreativo de Huelva.