F.Base

02.07.2009 21:30

Directes a semifinals (3-1)

Edgar Fornós

L’Aleví del FC Barcelona s’ha classificat per a les semifinals del prestigiós torneig de futbol-7 de La Corunya després de derrotar l’Osasuna, la revelació del campionat. Alexis autor dels tres gols blaugrana ha estat el jugador més destacat.

Després de realitzar una gran fase de grups, aconseguint 13 gols i mantenint la porteria a zero, els jugadors de Sergi Milà i Sergi Uclés han aconseguit el passi a les semifinals del Torneig Aleví de futbol-7. El Barça ha certificat la classificació guanyant l’Osasuna per 3 gols a 0. El davanter blaugrana, Alexis Meva que ha signat un hat-trick, s’ha consolidat com el màxim golejador del campionat amb vuit gols.

Alexis decanta la balança

Quan només havien passat set segons des del xiulet inicial, Alexis Meva s’ha inventat un gol impossible. Ha recollit una pilota al mig camp i després de sortejar a tots els defensors que intentaven aturar-lo ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa. El recital del davanter blaugrana tindria continuïtat en forma d’un segon gol que ha transformat després d’una gran jugada personal d' Ayoub.

Més dificultats a la represa

L’Osasuna ha sortit a mossegar i abans que es complís el primer minut de la segona part, José ha aconseguit escurçar diferències. Els navarresos han començat a creure en la remuntada i han insistit més en atac però quan pitjor ho estava passant el Barça, Alexis ha tornat a agafar la responsabilitat marcant el 3 a 1 definitiu.
Les semis contra el Getafe
El FC Barcelona jugarà les semifinals contra el Getafe el proper divendres a les 13 hores. L’Aleví blaugrana ja va derrotar el conjunt madrileny en el primer partit de la fase de grups per 2 gols a 0. L’altre semifinal la jugaran l’Almeria i el Recreativo.
A diferència dels enfrontaments disputats fins al moment, de 12 minuts per part, tant les semifinals com la final es jugaran dues parts de 20 minuts.