F. Base-Aleví A

02.07.2009 14:17

Als quarts, com a primers de grup (6-0)

Roger Bogunyà

El FC Barcelona ha començat la jornada de dijous com va iniciar i concloure la de dimecres: amb victòria. L'aleví blaugrana ha estat molt superior al Valladolid al torneig de la Corunya i s'ha classificat per als quarts com a primer de grup.

Getafe, Sevilla, Racing i, aquest dijous al migdia, també Valladolid. L'aleví A blaugrana avança de forma autoritària al torneig que s'està disputant a la Corunya i aquesta tarda jugarà els quarts de final de la competició contra l'Osasuna.

Cano, Stephane i Alexis bigolejen

El Barça ha trigat dos minuts en deixar resolt el seu compromís amb el Valladolid. Un gol de Cano (min 1) i un altre de Stephane (min 2) en els instants inicials han deixat el matx vist per sentència. Stephane ha repetit en una nova jugada individual i ha fet el tercer en el minut 5. El camerunès ha tornat a ser protagonista en la jugada del 4-0, quan ha fabricat un gol calcat a l'1-0, en què ha servit de banda perquè Cano rematès a gol.

A la represa el Barça ha continuat manant i Alexis ha estat l'encarregat de tancar la golejada, amb dos gols més a les acaballes del partit (minuts 20 i 21).
Els quarts, contra l'Osasuna
El conjunt blaugrana jugarà els quarts de final de la competició aquest dijous a la tarda, a les 20.15 hores, quan s'enfrontarà al segon classificat del grup D, Osasuna.