FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-B.Atlètic

29.06.2010 14:11

El filial tornarà a la feina el 2 d’agost

Jaume Marcet


Quan encara falta confirmar alguns rivals per als partits amistosos, el cos tècnic del Barça Atlètic ja ha perfilat la pretemporada. La preparació s’iniciarà amb una estada d’onze dies a El Montanyà.


El 20 de juny es va assolir l’ascens a la Segona A al Narcís Sala i dilluns 21 es va celebrar l’èxit amb un sopar de comiat de temporada. El dia 22 els jugadors començaven unes vacances que s’allargaran fins al 2 d’agost, data fixada per al retorn a la feina del Barça Atlètic.

Estada a El Montanyà

2009-08-04_ENTRENAMIENTO_BARxA_ATLETIC_EL_MONTANYA_015.JPGLa pretemporada del Barça Atlètic respon a uns paràmetres molt similars a les anteriors posades a punt del filial. Els primers onze dies de treball (del 2 al 13 d’agost) l’equip estarà concentrat a El Montanyà, un espai ideal per treballar amb tranquil•litat i amb una temperatura força agradable.

Els partits amistosos

2009-08-07_TONA_-_BARxA_ATLETIC_004.JPGEn el període d’entrenaments a El Montanyà, el Barça Atlètic jugarà dos partits amistosos. El debut serà contra el Tona, el dia 7 d’agost. El segon amistós previst per al dia 10 serà contra un rival encara sense confirmar de la Tercera Divisió .

El tercer amistós es jugarà al Miniestadi. El 19 d’agost, el Sabadell (equip de Segona B) posarà a prova l’estat de forma del filial quan faltin deu dies per a l’inici de la competició. Els dies 15 i 22 el cos tècnic els ha reservat per disputar els últims asajos. Els rivals d’asquests dos darrers tests no s’han definit encara. 
Fotos:Arxiu
Fotos:Arxiu
L’inici de la competició
El debut oficial a la Segona Divisió A està previst per a l’últim cap de setmana d’agost. El filial iniciarà la temporada 2010/11 el 28 o 29 d’agost al Mini o en un camp forani, depenent del sorteig de la Lliga de futbol professional previst per a la segona quinzena de juliol.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana