FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-B.Atlètic

18.06.2010 16:48

Soriano i Muniesa, d'acord: “No hi ha por”

Jaume Marcet


Els jugadors del Barça Atlètic no temen l’ambient que es pot viure al Narcís Sala. Els futbolistes del filial blaugrana estan convençuts de ser capaços de superar totes les adversitats i poder consumar l’ascens a la Segona A.


El vestidor del Barça Atlètic viu amb intensitat i emoció les hores prèvies al partit de diumenge (18 h) al camp del Sant Andreu.

Jonathan Soriano i Marc Muniesa han expressat, a la roda de premsa d’aquest divendres, l’estat d’ànim positiu previ a l’últim partit de la temporada.

Marcar un gol

2010-06-18_RP_JONATHAN_SORIANO_MARC_MUNIESA_013.jpgA l’hora de parlar de les claus del matx, tots coincideixen en la importància de marcar un gol.

Soriano, autor de l’única diana al Mini en el partit d’anada, ho justifica així: “Si marquem un gol seria un gran reforç de tranquil•litat per a nosaltres i els obligaríem a jugar diferent”.

Muniesa assegura que per gestionar les emocions del partit no serà un problema l’edat: “Nosaltres som més joves, però també disposem de jugadors que acumulen molta experiència i estem preparats per afrontar aquest repte tan bonic”.

El factor camp

2010-06-18_RP_JONATHAN_SORIANO_MARC_MUNIESA_001.jpgSoriano i Muniesa entén que el factor camp és important, però mai definitiu. El davanter del Pont de Vilomara descarta parlar de por a l’ambient: “No hi ha por, juguem a futbol i encara que ens diguin moltes coses, és igual jugar al Mini que al Narcís Sala”. El defensa de Lloret afegeix que “un cop siguem al camp ens oblidarem de si el públic pressiona més o menys, això no ens afectarà”.
Marc Muniesa i Jonathan Soriano, en la roda de premsa d'aquest divendres. Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Marc Muniesa i Jonathan Soriano, en la roda de premsa d'aquest divendres. Fotos: Àlex Caparrós (FCB)

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Gespa artificial
Les dimensions petites del Narcís Sala i l’estat de la gespa artificial no preocupen el vestidor. Soriano reconeix les diferències amb el Mini, tot i que no hi veu problema: “És un camp diferent al nostre, la gespa artificial no és mai igual que la natural, però això no ens pot servir d’excusa”.

“Ens haurem d’acostumar al bot de la pilota que és diferent que en un camp de gespa natural, però entrenar-nos tota la setmana en un camp d’aquesta superfície ens ha ajudat”, entén Muniesa.

El Barça Atlètic ha treballat durant tota la setmana al camp 8 de la Ciutat Esportiva, un camp de gespa artificial.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana