FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-B.Atlètic

15.06.2010 11:53

Es descarta una lesió d’espatlla de Thiago

www.fcbarcelona.cat


Thiago Alcántara va tenir contra el Sant Andreu una contusió a l’espatlla esquerra que va provocar que fos substituït per Rueda. Les proves mèdiques han descartat qualsevol lesió de gravetat


BARxA_ATLETIC-SANT_ANDREU-7.jpgMinut 54 del Barça Atlètic-Sant Andreu. Contracop ràpid del filial blaugrana conduït per Thiago que es veu frenat per una falta del central Moyano. En l’acció Thiago cau amb força a terra i rep un cop a l’espatlla esquerra.

El migcampista volia seguir jugant, però finalment Luis Enrique el canvia en veure que no pot continuar jugant amb garanties. Es tem que també es pugui perdre el partit de tornada al Miniestadi.

Proves positives 

BARxA_ATLETIC-SANT_ANDREU-3.jpgDilluns a la tarda l’equip tornava a la feina i Thiago, en lloc d’exercitar-se amb els seus companys, va ser sotmès a una radiografia que va descartar qualsevol lesió a l’articulació acromioclavicular.
El Barça Atlètic tornarà a la feina aquest dimecres i depenent de l’evolució de la contusió a l’espatlla esquerra es decidirà si Thiago s’exercitarà de nou amb els seus companys. El tractament de recuperació en aquests dies posteriors al partit ha estat un analgèsic.

Thiago Alcántara, en una jugada de l'últim partit contra el Sant Andreu. Fotos: German Parga (FCB)
Thiago Alcántara, en una jugada de l'últim partit contra el Sant Andreu. Fotos: German Parga (FCB)
Bartra tampoc té res
Marc Bartra també va ser substituït en l’últim partit per problemes físics, però des del primer moment es va descartar qualsevol lesió. El defensa de Sant Jaume dels Domenys va patir una rampa muscular sense importància. Bartra va entrenar-se aquest dilluns amb normalitat amb la resta dels seus companys.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana