FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base-B. Atlètic

12.06.2010 20:10

Thiago, renovat fins al 2011

Jaume Marcet


El migcampista del Barça Atlètic Thiago Alcántara ha signat un nou contracte fins l’any 2011 amb dos anys afegits en el cas que se l’inscrigui en la propera temporada com a jugador del primer equip.


Thiago Alcántara continuarà al Barça. El migcampista brasiler de 19 anys finalitzava contracte aquest proper 30 de juny i aquest dissabte a la tarda ha ampliat la seva relació contractual amb el club que va apostar pel seu talent l’any 2005.

Un més dos

2010-06-12_FIRMA_CONTRATO_THIAGO_002.jpgThiago ha signat fins al 2011 i amb una clausula de rescisió de 10 milions d’euros. En cas de ser inscrit amb el primer equip en l’inici de la temporada 2010/11, el seu contracte quedaria ampliat automàticament fins l’any 2013. Si passés això, la clausula de rescissió passaria de 10 a 30 milions d’euros.

Un pas més endavant

2010-06-12_FIRMA_CONTRATO_THIAGO_004.jpgUn cop signat aquest contracte, Thiago ha expressat la seva alegria a www.fcbarcelona.cat i Barça TV: “Estic molt feliç per la confiança que m'han mostrat, i espero poder encara fer grans coses amb el filial i consolidar-me amb el primer equip”.

Thiago veu com el seu somni de petit està més proper: “El meu pare sempre m’ha dit que jo m’haig de divertir jugant i així ho faig, perquè el futbol és el que més feliç em fa”. L’interior blaugrana ha afegit: “Ara estic més a prop del meu somni, convertir-me en un gran futbolista”.
Thiago amb el president del Barça Atlètic, Jacint Borràs, i José Ramón Alexanko, director del futbol base, en la renovació del seu contracte. Fotos:Àlex Caparrós-FCB
Thiago amb el president del Barça Atlètic, Jacint Borràs, i José Ramón Alexanko, director del futbol base, en la renovació del seu contracte. Fotos:Àlex Caparrós-FCB
Un jugador imaginatiu
Thiago Alcántara combina a la perfecció els seus orígens brasilers amb els Sewell que ha deixat en ell l’estil Barça. Els seus cinc anys al planter blaugrana l’han ensenyat a jugar de manera fàcil, a combinar i saber interpretar el joc de posició característic del Barça sense perdre la seva essència com a jugador virtuós, brillant, imaginatiu i fantasiós.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana