Futbol Base

12.06.2010 21:03

Quatre campionats de Catalunya, al sac

El Juvenil B, el Cadet A, l’Infantil A i l’equip Juvenil-Cadet femení s’han proclamat campions de Catalunya. Només l’Aleví A a la tanda de penals i les noies de l’infantil-Aleví han perdut les seves finals.

Igualada ha viscut una gran festa del planter blaugrana. Els equips inferiors del Barça han aconseguit quatre de les sis finals que han jugat.

Espectacle del Juvenil B (3-1)

2010-05-09_JUVENIL_B_CAMPEON_05.JPGL’equip de Sergi Barjuan s’ha imposat a l’Espanyol en una final molt brillant. L’Espanyol ha començat fort i ha dominat el joc en els primers deu minuts. A poc a poc, el Juvenil B blaugrana ha controlat el matx i les ocasions han sovintejat l’àrea periquita. El defensor blaugrana Sergio Ayala ha aprofitat un refús del porter blanc-i-blau per inaugurar el marcador al minut 32. En el tram final del primer temps, tots dos equips han pogut marcar, però els porters, especialment el blaugrana Chus, han estat molt brillants.

Gerard Muñoz ha empatat el matx al minut 48 en una aventura individual de talent. El Juvenil B blaugrana ha tornat a marcar gràcies a una acció d’estratègia que ha aprofitat Edu Campabadal al minut 65. Gerard Deulofeu, en una gran jugada individual ha establert el definitiu 3 a 1 quan quedaven 20 minuts per al final.

De menys a més (4-0)

2010-01-09_CADETE_06.JPGL’Infantil A d’Andrés Carrasco ha superat l’Espanyol en una final del Campionat de Catalunya que començava amb un parell d’ensurts per al conjunt blaugrana.

L’equip blanc-i-blau s’ha trobat, en les dues primeres ocasions que ha generat, amb l’encert del porter Andreu, clau en les dues oportunitats de l’Espanyol. A poc a poc, l’Infantil A blaugrana ha controlat el matx i ha pogut traslladar la seva superioritat tècnica amb dos gols abans del descans.

Adama, al minut 24, després d’un bon driblatge i un xut sec, i Ramon Saavedra, en una acció individual genial just abans del descans, han deixat el partit molt encarrilat.

L’Espanyol ja no ha oposat resistència en una segona meitat de domini aclaparador de l’infantil A culer. Al minut 15 del segon període, Enguene ha signat un gran gol després d’una magnífica passada de Mamadou. En l’últim minut del matx, Tony ha aconseguit el quart i definitiu gol després d’una bonica acció individual.

Domini abassegador(4-0)

El Cadet A blaugrana ha certificat a Igualada una temporada impossible de millorar amb un triomf incontestable a la final del Campionat de Catalunya contra el Cornellà. Els de Fran Sánchez s’havien proclamat abans campions de Lliga, ja que han guanyat els 30 partits que han disputat.

2009-10-10_CADETE_A_34.JPGL’equip de Fran Sánchez ha generat set ocasions clares de gol en un primer temps de domini absolut dels blaugranes. El primer gol l’ha signat el davanter centre Jean Marie Dongou. Al minut 11 del partit, el camerunès ha superat el porter cornellanenc amb un xut ras.

Amb un joc ràpid i fluid, el Cadet A del Barça ha pogut marcar el segon gol al minut 23, en una acció de luxe del lateral dret blaugrana. Aitor Ruano ha marcat amb un xut llunyà, que ha deixat bocabadat el públic del complex esportiu Les Comes.

A la sortida d’un córner i amb una bona rematada de cap, Dongou ha tornat a marcar pel Cadet A barcelonista al minut 23 del primer temps.

Per si hi havia algun dubte, en el primer minut de la segona meitat, Pol Garcia ha tornat a marcar, i, de nou, a la sortida d’un córner. El 4-0 ha deixat ja sense emoció una segona meitat de pur tràmit.

Derrota als penals (0-0)

L’Aleví A blaugrana s’ha quedat a un pas d’assolir el doblet, ja que ha caigut en la tanda de penals contra l’Espanyol. Durant l’hora de partit, l’equip de Sergi Milà ha portat el pes de l’enfrontament, però li ha faltat encert a l’hora de buscar escletxes en el sistema defensiu de l’equip espanyolista.

Dani olmo, amb dues ocasions clares a la primera meitat, ha estat el jugador més incisiu de l’Aleví A del barça. La dinàmica de domini, però amb poca claredat a l’hora de concretar les ocasions, s’ha mantingut a la segona meitat.

L’Espanyol s’ha imposat a la tanda de penals (5-4) i ha impedit que l’Aleví A del Barça sumés al campionat de Lliga i el torneig d’Estepona, un nou títol.

El Juvenil-Cadet femení, campió
L’equip de Carlos Tregón no va tenir cap dificultat per desfer-se del Santpedor a la final del Campionat de Catalunya de la seva categoria. El conjunt blaugrana només va trigar 12 minuts a inaugurar el marcador i al descans les noies de Tregón ja guanyaven còmodament (5-0). Blanca, Anna, Carola (2), Carla, Elba, Clàudia i Nina van marcar les diferències en una final sense cap discussió.

L’equip de Jordi Ventura no va poder superar el Sant Gabriel (0-1) i va perdre la final del Campionat de Catalunya en la categoria Infantil-Aleví. L’únic gol del partit el va marcar la jugadora del conjunt adrianenc Carla Moyano.