Futbol Base

07.06.2010 15:01

Sis blaugranes a les finals de la Copa Catalunya

El Juvenil B, Cadet A, Infantil A i Aleví A a més dels dos equips de futbol base femení s’han classificat per a les finals dels campionats de Catalunya que es jugaran aquest dissabte a Igualada.

CAMPIONAT CATALUNYA JUVENIL
FC BARCELONA B 1- CF CAN VIDALET 0

El Juvenil B es va classificar per a la final de la Copa Catalunya després de guanyar el Can Vidalet en el partit de tornada. Els blaugranes van gaudir de grans ocasions contra un Can Vidalet molt defensiu, que es va anar apagant a mesura que transcorria el partit, contra un Barça ansiós per marcar i molt insistent. L’espera va valer la pena, tot i que no va ser fins al temps de descompte que Cristian va aconseguir la victòria blaugrana. Els blaugranes ja havien guanyat el Can Vidalet en el partit d’anada per 0 a 1.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC BARCELONA B 1 – CF DAMM 1

2009-11-15_FCB_JUVENIL_B_-_UDA_GRAMANET_010.JPGEmpat per a l’equip de Sergi Barjuán en l’últim partit de la Lliga protagonitzat per les poques ocasions blaugrana, sobretot durant la segona part, malgrat que va mantenir una actitud molt dinàmica i constant durant tot el matx. Per la seva banda, la Damm va ser un rival molt complicat, ja que en tot moment van mantenir un estil de joc molt defensiu, però mancat de sort i encert. Pablo inaugurava el marcador a favor dels blaugranes al minut 31 i Rafa igualava el resultat a 10 minuts del final.

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET A
FC BARCELONA 2 – UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 0

Victòria per als nois de Fran Sánchez per 2 gols a 0 que els classifica per a la final del Campionat de Catalunya, després de guanyar també a l’anada per 1 a 3. Els blaugranes van dominar pràcticament tot el partit amb un excel•lent control de la pilota contra un Terrassa molt ofensiu. Cristian va ser el golejador del matx.

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL A
FC BARCELONA 3 – UD CORNELLÀ 1

2009-10-03_FCB_INFANTIL_A_-_UE_LLEIDA_001.JPGEls nois d’Andrés Carrasco ja són a la final del Campionat de Catalunya després de guanyar el Cornellà per 3 a 1. Els blaugranes ja havien deixat força assegurat el pas a l’anada, d’on van arrencar un 1 a 4.
L’equip del Baix Llobregat es va avançar al marcador, però els blaugranes van saber capgirar el marcador amb gols d’Adama i de James de penal. A deu minuts del final, Ramón Saavedra va sentenciar el marcador. Adama va ser el jugador més destacat del partit, ja que no només va marcar el primer gol blaugrana, sinó que també va gaudir de moltes ocasions amb accions d’una velocitat de vertigen.

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ A
UD CORNELLÀ 1 – FC BARCELONA 2
Sergi Milà pot estar orgullós dels seus jugadors després de classificar-se per a la final del Campionat de Catalunya en guanyar el Cornellà per 1 gol a 2 i venint de la victòria a casa per 2 gols a 0. El domini blaugrana es va fer palès en tot el partit, tot i que els gols no van arribar fins a la segona meitat. El davanter Javi Puado va marcar amb un globus després d’una assistència de Georgios i Juan Moreno empatava l’enfrontament en el minut 39. Ja en la recta final, Nelson ha sentenciat el partit després d’un servei de córner. Aquest dissabte a Igualada, Espanyol i Barça es veuran les cares en una final que, de ben segur, garantirà espectacle.

CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ A
UD CORNELLÀ 3 – FC BARCELONA 4

El conjunt de Xavi Ferrando no va poder arribar a la final del Campionat de Catalunya tot i guanyar per 3 gols a 4 contra el Cornellà. Venien d’una derrota a casa (0-2) que els obligava a fer, almenys, dos gols. L’equip local es va avançar, en primer lloc, en el minut 4 i, en segon lloc, en el minut 12. El davanter Albert Portas va ser l’autor del primer gol blaugrana en el minut 21 amb un xut creuat. Abans del decans, el Cornellà va tenir temps per executar el tercer. Ferrando va moure fitxa i les coses van fer un gir en el terreny de joc. Miguel va ser l’autor del segon gol després d’una centrada d’Oriol al segon pal. En el minut 34, Oriol va tornar a ser providencial amb un llançament de falta que va significar el gol de l’empat. Mamadou va fer el quart gol i a partir d’aquí el compte enrere va ser frenètic. Els nois de Ferrando no ho van aconseguir, però hi van deixar la pell.
Resultats al futbol base femení
CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ JUVENIL- CADET
CE SANT GABRIEL 1- FC BARCELONA 0

Derrota per a l’equip femení de Carlos Tregon en la tornada de semifinals del Campionat de Catalunya. Després de l’expulsió de la portera Sandra al minut 3 i encaixar un gol de penal, les blaugranes van dominar tot el partit. Per la seva banda el Sant Gabriel va crear dues ocasions de perill durant la segona part i les blaugranes van saber contraatacar amb dues ocasions més. Tot i així, la manca d’encert en va ser protagonista. Malgrat la derrota, les blaugranes es classifiquen per a la final, ja que van derrotar el Sant Gabriel per 2 a 0 en el partit d’anada.

CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ INFANTIL ALEVÍ
FC BARCELONA 11 – UE CABANES 1

Les blaugranes es van classificar per a la final de la Copa Catalunya després de golejar el Cabanes en un partit marcat per un inici costós, en què el Cabanes va causar molta pressió a l’equip de Jordi Ventura. Tot i així, les blaugranes van dominar tot el partit, tot i encaixar un gol de les visitants al minut 60. L’Alba inaugurava el marcador al minut 24 i a partir d’aquí tot un recital blaugrana la va secundar. Amb gols de Judit Mas (2), Alba (2) , Diana (2), Sònia i un altre de Judith Fernández, el Femení Infantil Aleví es classificava per a la final merescudament.