Futbol Base

24.05.2010 16:59

El Juvenil-Cadet femení, campió

Els equips inferiors han començat a jugar els campionats de Catalunya amb bon peu. L’Infantil A i l’Aleví A tenen un peu a la final. El Cadet-Juvenil femení de Carlos Tregón s’ha proclamat campió de Lliga.

LLIGA FEMENÍ JUVENIL- CADET
FC BARCELONA 11 – CF PALLEJÀ 0
Juv-Cad_femenx_campix_2.jpgEl Juvenil – Cadet es va proclamar campió de Lliga superant l’Espanyol. Les blaugranes necessitaven la victòria per aconseguir el títol i ho van aconseguir de forma contundent, per 11 gols a 0. La víctima va ser el Pallejà, que no va mostrar resistència en cap moment. Les blaugranes es van avançar ben aviat, en el minut 2, amb un gol de Nina però el segon gol es va fer esperar. Va ser en el minut 32 quan Blanca feia el primer del seu compte particular. A partir d’aquest moment, els gols van arribar l'un darrere l’altre i les locals es van donar un autèntic festí. Blanca, amb set gols, va ser l'autèntica protagonista. Claudia, Ana i Nina van arrodonir la golejada.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
JUVENIL B 3 – MANLLEU 3

El Manlleu va jugar un molt bon partit i fins i tot va poder emportar-se els 3 punts de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els visitants van fer el passadís als campions de Lliga, però quan va començar el partit ningú va regalar res. L'efectivitat dels blaugranes va ser clau per tal de salvar un punt. Ella va avançar el Juvenil B en la primera arribada local. El Manlleu, però, no es va desmoralitzar i va aconseguir remuntar el marcador en la segona part. El partit va tornar-se boig a partit del minut 75, minut en què Mauro feia l’empat a dos, i només 5 minuts després Canadell feia el 3 a 2 que semblava definitiu. No obstant això, els visitants van empatar amb un gol en l’últim minut.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
UD CORNELLÀ 1 – INFANTIL ‘A’ 4

L’Infantil A ha encarrilat la semifinal de la Copa Catalunya després de guanyar per 1 a 4 en el partit d’anada. L’equip d’ Andrés Carrasco va sortir per feina i es va imposar clarament al seu rival. Mamadou va obrir la llauna després de definir una magnífica jugada d’Enguene. Pocs minuts després, Adama definia a la perfecció una centrada de Fran per posar el 0 a 2. Abans del descans els locals van escurçar diferències després de transformar una pena màxima. La segona part només va tenir un color, el blaugrana, i amb un protagonista destacat; Fran. L’extrem blaugrana es va fer un fart d’encarar, desbordar, centrar i crear perill per la banda esquerra. Mamadou va aprofitar una de les moltes centrades per fer el tercer, i el mateix Fran va tancar la golejada amb un gran gol.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
ALEVÍ A 3 - CORNELLÀ 0

_GPF7002.jpgVictòria per a l’Aleví A en el primer partit d’anada de Semifinals de la Copa Catalunya davant del Cornellà. Els de Sergi Milà van protagonitzar una primera part molt dinàmica, amb molt ritme i clares ocasions de gol. Ja al minut 15 Carles inaugurava el marcador . El segon no es va fer esperar, i al minut18 Ayoub va aconseguir el 2-0 per als blaugranes. Durant la segona part, l’equip va abaixar el ritme, però tot i així, el Cornellà no va aconseguir marcar. Nelson en el minut 55 aconseguia el 3-0 i sentenciava el marcador. La propera setmana l’Aleví jugarà la tornada a domicili.
Quinze gols en dos partits de benjamins
LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
BENJAMÍ B 1 – C.GIMNÀSTIC TARRAGONA 6
Els de Xavier Franquesa no van poder acabar la Lliga amb una victòria. Era un partit ajornat i no van saber com controlar-lo. Van començar bé, però la manca d’eficàcia els va impedir marcar més gols. La primera diana del rival va arribar en el minut 7 i van arribar al descans amb un 0 a 4 en el marcador. El gol blaugrana va arribar en el minut 37 de la segona part a càrrec de Roger Vegas, fruit d’una jornada col·lectiva. En definitiva, va ser un enfrontament en què el rival va ser clarament superior quant al físic, tenint en compte que són un any més que els de Franquesa.

2a DIVISIÓ BENJAMÍ
PRE-BENJAMÍ 7 – UE SANT ANDREU 1

Bon partit dels de Jordi Puig que van sumar 3 punts més en el campionat de Lliga. Els blaugrana van realitzar una primera part magnífica on es van veure grans accions de combinació de tots els jugadors de camp. A més, van aconseguir dos gols molt ràpids que van donar confiança i seguretat als nois de Jordi Puig. Tot i el bon joc i les diverses ocasions, l’equip no va poder incrementar el marcador i van arribar al descans amb 2 gols d’avantatge. A la segona part els blaugranes van abaixar el ritme i van abusar una mica més del joc directe, però van donar més fruits en eficàcia davant de porteria. Mamadou, amb dos gols, i Aitor, amb un hat-trick, van ser els protagonistes de la victòria blaugrana.