F. Base-Juvenil A

23.05.2010 16:11

Eliminació cruel al minut 95 (2-2)

El Juvenil A del Barça ha quedat eliminat de la Copa del Rei juvenil en un final de partit increïble. El València ha empatat el matx i ha passat als quarts de final gràcies a un gol de falta d’Ivan quan passaven cinc minuts del temps reglamentari.

L’equip de García Pimienta ha pogut golejar el València, però la falta d’efectivitat rematadora dels blaugranes i un gol al minut 95 d’Ivan ha deixat el Juvenil A blaugrana fora de la Copa del Rei en categoria Juvenil.

Rochina marca

2010-05-23_FCB_JUVENIL_A_-_VALENCIA_CF_007.jpgRubén Rochina ha estat el gran protagonista de la primera meitat del partit. El ‘9’ de Sagunt ha generat les ocasions més clares d’un Juvenil A blaugrana dominador i autoritari en el joc. Un xut creuat sorprenent al minut 14 i un llançament de falta al travesser al minut 16 han estat els primers avisos del creatiu atacant blaugrana.

Al minut 37, i després d'insistir-hi molt, Rochina ha rebut una gran passada de Montoya i ha superat el porter Carmelo amb un xut creuat.

Insistència blaugrana

2010-05-23_FCB_JUVENIL_A_-_VALENCIA_CF_002.jpgEls blaugranes no han especulat mai amb el resultat i en la segona meitat han continuat tocant i atacant per poder ampliar el marcador. Rochina, de cap, primer, i amb una jugada individual, després, ha estat a prop de marcar el segon, però el valencià s’ha quedat sense poder fer-ho perquè, a més, ha estat substituït a causa d’una lesió.

Sense Rochina, el Barça no ha afluixat i ha pogut marcar al minut 65 el segon gol. Espinosa s’ha inventat una gran passada a Dalmau que el de Sils ha aprofitat per marcar amb un gran xut.

Reacció valencianista

Quan millor jugava el Juvenil A blaugrana i el tercer gol semblava a prop, el València ha pogut escurçar diferències amb un penal que ha transformat Abraham al minut 85.

En el temps de descompte, l’àrbitre ha xiulat una falta inexistent de Terrón que ha aprofitat el València treient ràpid la pilota. La defensa blaugrana s’ha adormit i Ivan ha superat el porter Àlex Sánchez.
Amb aquest gol (2-2), el València ha aconseguit de manera increïble superar els vuitens de final de la Copa del Rei en categoria Juvenil.
Rochina, en una acció del partit entre el Juvenil A blaugrana i el València. Fotos: Àlex Caparrós