Futbol Femení

23.05.2010 15:37

Les noies conquereixen San Mamés (0-2)

El primer equip femení del FC Barcelona ha superat per 0 a 2 el seu rival, l’Athletic de Bilbao. El fet de jugar en un estadi com és San Mamés no ha afectat les noies de Xavi Llorens, que ja són a les semifinals de la Copa de la Reina.

Les blaugranes han sortit al terreny de joc de San Mamés amb l’avantatge de l'1 a 0 aconseguit al partit d’anada. L’ambient que presentava La Catedral no ha suposat un excés de pressió per les jugadores visitants que han fet un partit molt seriós durant els noranta minuts de joc. En el primer temps el conjunt del Barça ha estat perfecte tàcticament i no ha permès que les locals gaudissin de cap ocasió clara de gol, les bilbaïnes només podien crear perill amb pilotes aturades.

Per part blaugrana, les jugadores del mig camp han jugat prou bé i han estat capaces de crear alguna ocasió de perill, tot i que ha faltat encert per convertir-la. Amb el resultat de 0 a 0, que classificava el Barça, s’ha arribat al descans.

Olga i Melanie, golejadores

2010-01-17_PARTIDO_FEMENINO_13_.JPGEl segon temps ha estat una rèplica del primer, amb la diferència que han arribat els gols blaugranes. Amb el Barça esplèndid en defensa, molt ordenat i sortint bé al contraatac, era qüestió de temps que arribés el gol. La recompensa al bon partit col·lectiu de les culers ha arribat al minut 65, quan Olga ha estat més llesta i més ràpida que tota la defensa basca i ha empès una pilota morta que ha significat el primer gol i que ha  situat el seu equip una mica més a prop de les semifinals.
La cirereta la posat Melanie, que al minut 80 ha transformat magistralment un llançament de falta directa que ha entrat per tot l’escaire. Era el premi final a tot un equip que ha tret la capacitat de treball, ha deixat els individualismes i ha derrotat un difícil rival.

Destí Basauri

Ara l’equip només pensa en Basauri, ciutat on tindrà lloc la Final a Quatre de la Copa de la Reina. L’equip aconsegueix per segon any consecutiu situar-se entre els quatre millors equips d’Espanya. El primer rival serà l'Espanyol.