Futbol base

22.05.2010 20:00

Final d’infart però classificats (1-1)

El Barça Atlètic s’ha classificat per a la següent fase del play-off d’ascens a Segona Divisió A després d’empatar a un davant del Poli Ejido. El 3 a 3 de l’anada, per tant, ha acabat sent decisiu.

Els de Luis Enrique han dominat durant la gran majoria del partit, però al final els ha tocat patir. El gol de Jonathan Soriano només començar la segona part donava molta tranquil•litat als locals, però al minut 71 els andalusos han aconseguit empatar malgrat que jugaven amb un home menys. El gol dels visitants ha fet patir de valent tot el Miniestadi. Un camp que al final a pogut celebrar la classificació per a la segona fase.

De bojos només començar

2010-05-22_PARTIDO_09.jpgEl Barça Atlètic ha ofegat el Poli Ejido des de l’inici i amb prou feines l’ha deixat sortir de la seva àrea. Als dos minuts, els de Luis Enrique ja han disposat d’una doble ocasió per obrir el marcador: primer, amb un xut de Soriano que ha marxat a córner i, després, el llançament d’aquest córner, que l’ha rematat Gómez a fora per molt poc. Uns minuts després però, arribaria una ocasió molt clara dels andalusos, l’única del primer temps. Adrián s’ha plantat sol davant d’Oier, però no ha encertat en la rematada, que s’ha perdut per la línia de fons.

Pal de Nolito

Un cop es complia la primera mitja hora de joc, el Miniestadi ja cantava el gol en un xut de Nolito, que s’ha estavellat a la fusta. El davanter blaugrana, que havia fet una gran jugada, és el blaugrana que més a prop ha estat d’inaugurar el marcador.

Ensurt després del descans

El xiulet de l’àrbitre que indicava el començament de la segona part ha anat acompanyat d’un ensurt en forma d’ocasió molt clara per a l’equip d’Óscar Cano. Un defensa blaugrana, però, ha pogut treure la pilota de la mateixa línia de gol.

Tranquil•litat amb el gol de Soriano

Per sort per al Barça, en la jugada posterior l’àrbitre ha xiulat unes mans dins l’àrea d’Arbilla. El penal l’ha transformat Jonathan Soriano, que ha donat una bona dosi de moral als locals, ja que el Poli Ejido estava obligat a marcar dos gols per poder superar l’eliminatòria. Arbilla, a més, ha acabat expulsat per protestar la decisió arbitral.

Final no apte per a cardíacs

2010-05-22_PARTIDO_21.JPGLa festa que s’estava vivint al Miniestadi, amb un Barça Atlètic virtualment classificat, s’ha aturat de cop en el moment que Antoñito ha aconseguit empatar al minut 71. Amb el gol, els andalusos s’han animat creient que la remuntada era possible i no han deixat d’atacar. Els nervis ja no han marxat del feu barcelonista fins al final del partit. Un final que ha deixat una nova expulsió visitant. En aquest cas ha estat Luciano el que ha abandonat el terreny de joc.

La primera de les tres eliminatòries que els blaugrana han de superar per assolir l’ascens de categoria ja esta superada. Ara, a mirar d’aconseguir la segona!