Espectacle fins al final

El planter blaugrana segueix oferint bon futbol. El Cadet A posa fi a una temporada excepcional i l’Infantil B aconsegueix el subcampionat de Lliga.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
PRAT 0 - FC BARCELONA 'B' 0

Empat a 0 en un partit en què la falta d’oportunitats va ser el denominador comú de la jornada. L’actual campió de la Lliga Nacional Juvenil no s’hi jugava res, però els de Barjuán van intentar endur-se la victòria, tot i que els va faltar efectivitat. Els queden tres partits per disputar i el Manlleu és el proper rival que visitarà, aquest diumenge, els blaugranes.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC BARCELONA 'A' 14 – FP MATARÓ 1
E 2009-09-13_CADETE_A_01.JPGls de Fran Sánchez han culminat una temporada excepcional. Han guanyat tots els partits que han disputat, amb 140 gols a favor i només 11 en contra.
Per no ser menys, el Cadet A va golejar el cuer, el Mataró, per 14 gols a 1. El rival es va avançar en el marcador en el minut 1, però Mamadou, ràpidament, va empatar el partit i a partir d’allà el domini va ser blaugrana. La pluja de gols va continuar amb autors com el màxim golejador de la Lliga, Dongou, que va signar un hat-trick, Jon Miquel Toral, amb quatre gols, Olivier Moussima (1), Ebwelle (2), Pol Roigé (1) i Cristian amb una diana. Un gran espectacle amb una bona actuació del rival que no va afluixar en cap moment. Ara el Cadet A té un altre objectiu en ment, aconseguir el segon títol de la temporada; el Campionat de Catalunya.

LLIGA NACIONAL CADET
UFB JABAC I TERRASSA B 0 - FC BARCELONA 'B' 5

Els de Víctor Sánchez han tancat la temporada amb un bon partit, en què van demostrar un gran joc col•lectiu aconseguint la victòria per 0 a 5. Els blaugranes van estar molt superiors des de l’inici del partit i van arribar a la mitja part amb un contundent 0 a 3. En el segon temps la diferència va augmentar en dos gols més, i es va arribar al definitiu 0 a 5. Els protagonistes del partit van ser Sandro, amb un hat-trick, i Keita, autor de dos gols més.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL A
UFB JABAC I TERRASSA ‘B’ 0 - FC BARCELONA ‘A’ 6

Partit plàcid per als nois d’Andrés Carrasco, que visitaven el cuer de la categoria. Els blaugranes van desplegar el seu millor joc i els gols van arribar a poc a poc. Amb 0 a 3 al descans i el partit resolt, a la segona part la tònica va seguir sent la mateixa: atac constant blaugrana i tres gols més a la saca. Marc Gual i Tony en dues ocasions, Carlos i Dani Segura han estat els golejadors del definitiu 0 a 6.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC BARCELONA 'B' 5 – EF TÀRREGA 0
2010-05-15_FCB_INFANTIL_B_-_TARREGA_014.jpgVictòria de l’Infantil B per 5 gols a 0 contra el Tàrrega, en un partit molt efectiu en què els blaugranes han aconseguit el subcampionat de Lliga. Amb 2 gols del màxim golejador, Alexis Meva, el primer en el minut 6 i el segon en el 14 de la segona part. Juanma també va marcar, igual que Rafa i Armengol, que va marcar en l’últim minut. D’aquesta manera, els nois d’Albert Puig posaven punt i final a una gran temporada.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
GRANOLLERS 0 - FC BARCELONA 2

L’Aleví A no va decebre ningú en l’últim partit de Lliga. Victòria per 0 gols a 2 al camp del Granollers. Per bé que cap dels dos conjunts s’hi jugava res, van voler acabar la temporada d’una manera digna i els de Sergi Milà van ser molt efectius, ja que van aprofitar les oportunitats que van tenir. Javi Ruiz va marcar quan faltaven set minuts per acabar el partit i Marc Catón quan en faltaven dos. Els millors jugadors del partit, els porters.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC BARCELONA 'B' 0 – NÀSTIC TARRAGONA 2

Els nois de Jordi Font no van tenir el final de temporada que esperaven en perdre l’últim partit per 0 a 2 davant del segon classificat, el Nàstic. En un partit desproveït d’acció, els blaugranes van jugar sense l’encert i la punteria que sí que va tenir el rival, el qual va anotar els dos gols del partit a la segona part, a càrrec de Marcel.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FP JÚPITER 0 - FC BARCELONA 'A' 14
Golejada del conjunt de Xavier Ferrando davant del Júpiter per 0 gols a 14 en l’últim partit de Lliga en el qual el domini de l’enfrontament va ser blaugrana. Alex va encetar el marcador, i just després va marcar el segon. Miguel en va fer 3 i Cenia, 1. Ja a la segona meitat, Marc, amb 3, Alejandro, amb 3, Dani, amb 1 i Carles també amb una diana, van ser els protagonistes d’aquest matx. Ara els del Benjamí A han de disputar un torneig a la Garriga abans de començar la Copa Catalunya.

FC BARCELONA 'B' 7 - NATACIÓ TERRASSA 2

Victòria contundent dels de Xavier Franquesa per 7 gols a 2 en un partit amb un clar domini blaugrana, tot i que les opcions de gol no van arribar fins a la segona meitat. Julián va encetar el marcador en el minut 4 de partit en una jugada estratègica de córner. Julián en va marcar dos més, Roger (2), Nika (1) i Iván (1). Aquest era l’últim partit de Lliga, però aquesta setmana reben el Nàstic de Tarragona en un partit aplaçat.
Celebració d'un dels cinc gols de l'Infantil B contra el Tàrrega. Fotos: Àlex Caparrós
La jornada al futbol femení
SUPERLLIGA FEMENINA
FC BARCELONA ‘A’ 1- ATHLETIC DE BILBAO 0

Victòria ajustada però merescuda de les noies de Xavi Llorens a l’anada dels quarts de final de la Copa de la Reina. Van vèncer a casa l’Athletic de Bilbao amb un gol d’Elba en el minut 40 de la primera meitat. Va ser un partit amb igualtat de condicions per part dels dos conjunts, però les blaugranes van tenir més sort de cara a porteria.
Hi ha la possibilitat que la tornada es disputi aquest diumenge a San Mamés. L’equip rival té moltes ganes de vèncer l’equip blaugrana, ja que l’any passat les van eliminar de la competició. Cal recordar que la semifinal i la final se celebraran a Basauri, Biscaia, del 2 al 5 de juny.

LLIGA CADET – JUVENIL FEMENINA
SUBURENSE 0 - FC BARCELONA 10
Golejada de les noies de Carlos Tregón a domicili en un partit en què el rival es va tancar al darrere i no va tenir cap opció de gol. Blanca va ser l’encarregada d’encetar el marcador en el minut 15 de la primera meitat i a partir d’aquí les dianes van ser una constant. Blanca no només va fer el primer gol, sinó que en va fer quatre més. Les altres jugadores que van protagonitzar l’enfrontament van ser Carla (2), Anna Alcocer (1), Anna Lizarraga (1) i Claudia (1).
Només queden dos partits de Lliga, i si guanyen aquesta setmana al Pallejà, es proclamaran campiones.

LLIGA INFANTIL - ALEVÍ FEMENINA
MOLINS DE REI 0 - FC BARCELONA ‘A’ INFANTIL-ALEVÍ 3
Últim partit de la Lliga complementària abans de la Copa Catalunya i una altra victòria que sumen les noies de Jordi Ventura. Les blaugranes van sortir al terreny de joc apagades i no van oferir el joc al qual ens tenen acostumats. Marina va obrir el marcador en el minut 29, fruit d’un xut de falta directa, i ja a la segona part, van jugar amb una gran intensitat absent a la primera meitat. Joana va fer el segon gol en el minut 59 i Judith Fernández va sentenciar el partit en el minut 65. El proper 29 o 30 de maig començarà la Copa Catalunya.
Les noies de Ventura van disputar un altre partit, però en aquest cas va ser un amistós contra el Cirera, un equip de Mataró al qual van vèncer per 10 gols a 0. Un enfrontament molt còmode per a les blaugranes.