F.Base-B.Atlètic

16.05.2010 21:27

Espectacular intercanvi de cops (3-3)

El Barça Atlètic ha donat un pas de gegant per superar la primera eliminatòria de la fase d’ascens en un partit molt intens (3-3). Els blaugranes han hagut de jugar els últims vint minuts amb un home menys.

La primera ocasió del partit l’ha generat el Barça Atlètic amb una arribada a l’àrea perillosa de Nolito al minut 3.

El Poli Ejido li ha disputat la pilota al Barça Atlètic; des de l’inici cap dels dos equips ha renunciat a tocar i controlar el joc.

Domini i gol de Benja

Després d’una primera mitja hora de domini altern, sense ocasions clares, els de Luis Enrique s’han fet amb el control del matx i en els últims minuts del primer període han creat ocasions molt clares de gol.

Montoya i Sergi Roberto han creat perill amb xuts molt llunyans però el gol ha arribat en l’últim minut de la primera part gràcies a un cop de cap de Benja a la sortida d’un córner.

Efectivitat local

En l’inici de la segona part, el filial ha pogut marcar el segon gol després d’una gran passada de Nolito a Soriano que el del Pont de Vilomara no ha pogut aprofitar. L’equip andalús ha reaccionat i en el minut 13 Cañadas ha aprofitat una cessio de Raúl Sánchez per superar Rubén Miño.

Pluja de gols

Quan més apretava l’equip local, Benja s’ha aprofitat d’una sortida a destemps del porter Valle per fer el segon gol blaugrana. Al minut 70 el Barça Atlètic s’ha quedat amb un home menys per expulsió del lateral Espasandín.

Amb un home més, el Poli Ejido ha insistit en el seu domini i ha trobat en un córner la manera d’empatar el matx. El gol l’ha signat Raúl Sánchez. Al contracop el Barça Atlètic ha marcat el 2-3 en una acció individual de geni de Benja que amb aquest gol signava un hat-trick memorable.

Quan els d’Almeria semblaven sense idees , ha arribat el gol de l’empat de Pichardo a dos minuts per el final del matx. Dissabte, el partit de tornada al Camp Nou.