Futbol Base

10.05.2010 14:12

Tres campions més

El Juvenil B, l’Aleví A i el Prebenjamí s’han proclamat campions de Lliga abans d’acabar la temporada. Aquests equips s’han unit a l’Infantil A, Cadet B, Cadet A i Juvenil A.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC BARCELONA 'B' 2 - VIC RIUPRIMER 0

2010-05-09_JUVENIL_B_CAMPEON_04.JPGEls de Sergi Barjuán van aconseguir la victòria i, de retruc, el títol de Lliga quan falten quatre jornades per acabar la temporada. Pablo va marcar en el minut 8 després d’una centrada des de la dreta en la qual un defensa del Vic ha acabat d’empènyer la pilota al fons de la xarxa. Només començar la segona meitat, Oriol Rossell va marcar el segon gol en una sortida d’un córner.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
ESPANYOL 0 – FC BARCELONA 'A' 2

Els blaugranes van dominar els primers minuts del partit i al minut 15 Dongou va col•locar el 0 a 1 al marcador. A partir del primer gol, la dinàmica del partit va canviar i les ocasions de gol van disminuir per part dels dos conjunts. Poc després de l’inici de la segona part, l’àrbitre va expulsar el blaugrana Bako per una doble targeta groga. Amb 10 jugadors al terreny de joc, l’Espanyol va agafar el domini, però quan faltaven 8 minuts per al final, Dongou va marcar el segon per al Barça. Els nois de Fran Sánchez són a una victòria de guanyar tots els partits de Lliga.

LLIGA NACIONAL CADET
FC BARCELONA 'B' 5 - BLANCA SUBUR 'A' 3

Amb la Lliga a la butxaca, els de Víctor Sánchez van protagonitzar una altra exhibició d’aquelles que no s’obliden. Van haver de remuntar en el marcador en dues ocasions, en què l’equip de Sitges va demostrar perquè són els segons de la classificació. No obstant això, els blaugranes van empatar al minut 10, gol de Keita, i dos minuts més tard va arribar l’1 a 2. Ràpidament, el màxim golejador de l’equip, Mamadou Tounkara, va marcar el 2 a 2 i el 3 a 2, dianes que van significar el gol número 100 de la temporada i el seu 20è gol a la Lliga. Van arribar al descans amb el marcador 3 a 3, però a la segona meitat la Blanca Subur va minvar en intensitat i el domini blaugrana es va fer palès amb dos gols més, ambós de Keita, que va firmar un hat-trick.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL A
FC BARCELONA ‘A’ 6 - CORNELLÀ 2

Espectacle grandiós en l’últim partit a casa de l’Infantil A. Els nois d’Andrés Carrasco van superar els del Baix Llobregat amb un futbol primorós. Enguene amb un toc amb l’exterior va inaugurar un marcador que Ramon (2) va encarrilar abans del descans. Un golàs de James gràcies a una canonada amb l’esquerra, el tercer de Ramon i una última diana de Toni van deixar en anècdota els dos gols del visitant Dorian.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
UD CORNELLÀ 1 – FC BARCELONA 'B' 4

Victòria aclaparadora dels nois d’Albert Puig per 1 gol a 4. Els de Cornellà van marcar un gol ben matiner que va fer despertar la davantera blaugrana i van arribar al descans amb empat al marcador després que el golejador, Alexis Meva, marqués en el minut 18. A la segona meitat, en què la possessió del joc era blaugrana, el rival pràcticament no va tenir cap oportunitat per capgirar el marcador. Enric Franquesa va marcar de cap després de l’assistència de Víctor. Per assegurar la victòria, el defensa Adrià Vilanova va fer el tercer gol després d’una falta. Però els nois de Puig no en tenien suficient i van voler sentenciar el partit amb un gol del davanter Carlos Cano quan només faltava un minut perquè s’acabés el partit. Amb aquesta victòria, l’infantil B del Barça segueix la cursa per ser campions de Lliga. Tot depèn del primer classificat, l’Atlètic Segre.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
FC BARCELONA 5 - L’HOSPITALET 0

_GPF7128.jpgL’Aleví A es va exhibir contra l’Hospitalet i va proclamar-se campió de Lliga a una jornada per al final. Els nois de Sergi Milà van ser molt superiors a un rival que en la primera meitat no ho va posar gens fàcil. Els dos gols del primer temps els van signar Ayoub Abou, amb un gran xut llunyà, i Marc Catón, amb una gran acció individual. La golejada la van arrodonir Aleñà, Olmo i Nelson.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
CAMBRILS UNIÓ 'A' 1 – FC BARCELONA 'B' 6

Els de Jordi Font van marxar a casa amb els 3 punts i una victòria aclaparadora. El Cambrils es va avançar al marcador gràcies a una errada defensiva del Barça, però a la meitat de la primera part, Àlex va aconseguir l’empat. El segon temps va ser un festival dels blaugranes: van crear nombroses ocasions i van marcar els 5 gols restants a càrrec de Jordi (2), Lluís Mangas (2) i un en pròpia porteria després d’una jugada del blaugrana Jordi.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FC BARCELONA 'A' 8 - CD BLANES 1

Golejada del conjunt de Xavier Ferrando davant del Blanes per 8 gols a 1. Els blaugranes no han afluixat en cap moment i, pràcticament, el rival no ha vist porteria, només el gol de l’honor. Miguel Fernández ha marcat tres gols, mentre que Alejandro, igual que Mamadou i l’Alex, n’ha fet 1.

FC CERDANYOLA VALLÈS 'A' 0 - FC BARCELONA 'B' 14
Victòria contundent dels de Xavier Franquesa per 0 gols a 14. Segons el tècnic blaugrana ‘’no és gaire habitual guanyar per tants gols. Vam estar molt encertats i amb molta confiança’’. Van arribar al descans amb 10 gols a 0. En la represa, el rival no va tenir cap oportunitat i el Benjamí B va marcar la resta de gols. Albert Portas va fer un gol al primer minut del partit i el van seguir Carles Portas (1), Dani Molina (2), Víctor (2), Guille (1), Nil Fabregó (3) i Julián (3).

2a DIVISIÓ BENJAMÍ (PREBENJAMÍ)
FC BARCELONA 12 - LLOREDA 0

Aclaparadora victòria, també, dels Prebenjamins que es van proclamar, matemàticament, campions de Lliga quan encara els hi falten per disputar tres partits. De la mateixa manera que el Cadet A, els de Jordi Puig han guanyat tots els partits. En el minut 8 Adrià Altimira va encetar el marcador, i després va tornar a marcar. El van seguir Albert Garrido (2), José Martínez (1), Mamadou (1), Roger (2), Aitor i Xavi Priego (2). És el primer títol que celebren com a jugadors blaugrana.

SUPERLLIGA FEMENINA
FC BARCELONA ‘A’ 2 - COLLERENSE 0
2009-09-06_FCB_FEMENINO_A_-_UD_COLLERENC_004.JPGLes noies de Xavi Llorens han superat la primera eliminatòria de la Copa de la Reina amb nota. Van perdre a l’anada per 2 gols a 1 al camp del Collerense, però a la tornada, les blaugranes sabien que amb un gol ja es classificaven per als quarts de final. I així va ser, aquest diumenge el FCB va sortir al terreny de joc amb la mentalitat tranquil•la, però en part amb tensió per evitar que els encaixessin un gol. La primera diana va arribar al minut 20 de partit, obra d’Olga, i el segon va anar a càrrec de Marta Cubí. Aquest dimarts es farà el sorteig per als quarts de final. El Llevant, el Saragossa, l’Sporting, el Huelva o el Torrejón, entre d’altres, són els possibles rivals que les noies de Llorens es poden trobar a la propera ronda. La semifinal i la final se celebraran a Basauri, Bizcaia, del 2 al 5 de juny.

LLIGA CADET – JUVENIL FEMENINA
F.ESP. AT. VILAFRANÇA 1 – FC BARCELONA JUVENIL-CADET 3

Victòria merescuda per a les noies del Cadet-Juvenil contra un Vilafranca dur i contundent. Les blaugranes van inaugurar el marcador en el minut 29 amb un gol de Maria Soriano. El Vilafranca va reaccionar, ràpidament, aconseguint l’empat al minut 35 amb un gol de córner. Ja a la segona meitat, les blaugranes es van activar i van ser més precises marcant el segon gol al minut 50. L’autora del segon gol ha estat l’Anna Lizarraga. Finalment Maria Soriano de nou, ha estat l’encarregada de sentenciar el partit.

LLIGA INFANTIL - ALEVÍ FEMENINA
FC BARCELONA’A’ INFANTIL 1 -ALEVÍ - SANT GABRIEL 'A' 1

Les noies de Jordi Ventura van fer un partit molt intens i amb molta tensió, amb poques ocasions però molt disputat. Els gols van arribar a la segona meitat i van ser les de Sant Gabriel les quals es van avançar en el marcador. No va ser fins al minut 66 que Marta Villarejo va empatar el partit. En aquest moment, s’estan disputant una lliga complementària que serveix d’escalfament abans de la Copa de la Reina. Les de Sant Gabriel són primeres empatades a punts amb les blaugranes, però amb el ‘goal average’ a favor. Queda una jornada i pot passar de tot.
Imatge de la celebració del títol de lliga dels nois del Juvenil B. Foto: Miguel Ruiz
Proves d'accès i resultats a la FCB Escola
El dissabte a la tarda la Ciutat esportiva va acollir una nova jornada de proves d’accès a la FCB Escola. Més de 500 nois i noies van voler mostrar les seves aptituds futbolístiques. Alguns van arribar fins i tot nois de procedències tant llunyanes com Puerto Rico, Estats Units, Rússia o Ucraïna. El proper 22 de Maig es farà una nova jornada de proves , en aquest cas definitiva per a acabar de seleccionar els nois que ingressaran a la FCB Escola per a l’inici de la propera temporada. Dels 1.000 que han fet les proves seràn citats uns 200.

Aquests són els resultats corresponents als partits dels diferents equips de la FCB Escola jugats aquest dissabte 8 de Maig.