Futbol Base-Barça Atlètic

09.05.2010 20:46

Assaig positiu per al play-off (1-2)

El Barça Atlètic ha aconseguit la victòria en l’últim partit de la temporada al camp d’un Oriola que s’ha mostrat nerviós i descol•locat a partir del primer gol dels blaugrana, però intens en la segona part.

El Barça ha arribat a l’enfrontament d’avui al Camp Municipal de Los Arcos amb la segona posició assegurada, cosa que els permet jugar el play-off d’ascens. Tot i que el resultat era intranscendent, els blaugrana han sortit amb la mateixa motivació que en la resta de partits jugats fins ara i han creat perill durant els 90 minuts del matx.

Efectivitat cent per cent

Els de Luis Enrique han gaudit de poques ocasions durant la primera part, però al minut 25, en la segona arribada a l’àrea contrària, ha arribat el primer gol del matx. Elvis ha aprofitat una assistència entre línies de Luque per col·locar la pilota al fons de la xarxa amb un xut sec des del punt de penal.

Segona part intensa

En el segon temps, els dos equips han jugat amb la mateixa intensitat de qui juga una final, sense relaxar-se en cap moment. Al minut 67 del partit, Edu Oriol ha marcat el segon del Barça amb un xut amb l’interior de la bota després de driblar el porter rival. Però l’Oriola no ha abaixat els braços i, 6 minuts després, Karanka ha posat l’1 a 2 al marcador amb un xut fort i baix.

Centrats en el play-off

El Barça ha finalitzat la temporada en segon lloc a la classificació, amb 76 punts i a dos del primer, el Sant Andreu. A partir d’ara, els de Luis Enrique començaran a entrenar-se pensant ja en el play-off d’ascens.

Dilluns, sorteig del play-off

El Barça coneixerà demà dilluns, a partir de les 16.30 hores, l’equip contra el qual s’enfrontarà a la primera ronda del play-off. El rival dels blaugrana es troba entre els quarts a la classificació dels altres tres grups de la Segona B: li pot tocar el Pontevedra, del grup 1, l’Universidad LPGC, del grup 2, o l’Ejido, del grup 4.