Futbol Base

09.05.2010 17:39

Més eufòria al planter blaugrana

Els nois de Sergi Barjuán s’han proclamat campions de la Lliga Nacional Juvenil després de guanyar el Vic per 2 gols a 0. El Prebenjamí també és campió gràcies a la victòria contra el Lloreda per 12 gols a 0.

Després que aquest dissabte l’Aleví A es proclamés campió de la seva Lliga, el Juvenil B i el Prebenjamí s’han unit al carro de les celebracions. Amb aquests, ja són set els equips del futbol base que han aconseguit el títol abans d’acabar la temporada.

Temporada per emmarcar

2010-05-09_JUVENIL_B_CAMPEON_10.JPGEls números del Juvenil B són de nota: 22 partits guanyats, cinc empats i tres derrotes. Els blaugranes han aconseguit el títol quan encara els falta per disputar quatre compromisos abans d’acabar la Lliga. El conjunt de Barjuán ha derrotat el Vic per 2 gols a 0 sense gaires problemes. Els blaugranes han arribat al descans amb un 1 a 0 en el marcador, gol que ha fet Pablo. I ja en el minut quatre de la segona meitat, el central Oriol Rossell ha marcat el segon i últim gol del partit.

Campions amb cap derrota

2010-05-09_JUVENIL_B_CAMPEON_05.JPGUna de les virtuts del Prebenjamí d’aquesta temporada és la seva imbatibilitat. Ha guanyat tots els partits que ha disputat, en total 27. En l’enfrontament d’aquest cap de setmana, ha golejat un Lloreda que no ha aparegut en cap moment. Encara els queden tres partits per jugar, però els de Jordi Puig ja tenen el títol a la butxaca i poden estar tranquils que ningú ja no els el podrà prendre. I és que és el primer campionat que els nois de Puig poden celebrar com a jugadors blaugrana.