Futbol Base

08.05.2010 20:35

L’Aleví A, el cinquè campió del planter

Jaume Marcet

Els nois de Sergi Milà s’han proclamat campions de la Divisió d’Honor Aleví després de véncer l’Hospitalet. A una jornada per el final del campionat , l’Aleví A blaugrana sumat 77 punts, sis més que l’Espanyol.

Primer va ser el Cadet B. Després l’han seguit l’Infantil A, el Juvenil A i el Cadet A. I aquest dissabte ha arribat el torn per l’Aleví A, que s’ha proclamat campió de la seva lliga a una jornada per el final.

Golejada de campió

_GPF7002.jpgEls nois de Sergi Milà han derrotat l’Hospitalet (5-0) amb una nova exhibició de futbol dels alevins blaugranes. Ayoub amb un xut llunyà ha sorprés el porter riberenc al minut 7. L’Hospitalet s’ha mantingut fort durant tot el partit però a cinc minuts per el final Marc catón ha signat la millor diana del matx. L’exjugador de la FCB escola ha retallat dues vegades i amb un xut amb l’esquerra ha enviat la pilota a l’escaire.

En el segon temps, la superioritat blaugrana l’han arrodonit els de Sergi Milà amb tres gols més. Aleñà, amb un bonic globus al minut 36, Olmo en una acció d’oportunisme al minut 55 i Nelson amb un gol de penal en el temps afegit han marcat les diferències.

Celebració final

Un cop finalitzat el partit, els jugadors de l’Aleví A blaugrana s’han deixat anar i han celebrat amb molta eufòria el títol de lliga. Els càntics, abraçades i dedicatòries al públic s’han convertit en el _GPF7128.jpgpreludi a una festa espectacular als vestidors.
Els jugadors de l' Aleví A, celebrant el títol de lliga. Fotos: Germán Parga
Propers reptes
Després d’assegurar-se el títol de lliga, l’Aleví A blaugrana competirà per conquerir el campionat de Catalunya i el torneig de futbol-7 d’Estepona en el que hi participen els 20 clubs de la Primera Divisió.